Healty Fruit | Jummie

maandag, april 07, 2014



Iedereen wilt vast weten wat voor fruitsoorten waar tegen helpen. Jij toch stiekem ook? Want waar is de aardbei goed voor en waar is de appel goed voor? Klik op "Lees meer" om het antwoord te weten.

APPEL: We beginnen met de welbekende en o zo heerlijke appel. De appel helpt je tegen infectie's. En als je zwanger bent heb je ook een voordeel, want dan vermindert de kans dat jouw kindje astma krijgt. Helpful!
AARDBEIEN: Dit is een handig "hulpmiddel" tegen kanker. Als je dit dus vaak eet, is het dus zo dat de kans op kanker vermindert wordt. En heel erg handig voor al die potten foundation, dit helpt je ook tegen veroudering. 
WATERMELOEN: De grote en te zware watermeloen. Bij deze grote reus dacht je zeker niet dat hij jouw hartslag controleert? Nou, eigenlijk wel dus. 
MANGO'S: Ja, ook wij worden happy van de winkel MANGO. Maar de echte fruitsoort? Die voorkomt kanker. 
SINAASAPPEL: Hmmmm, dit zou ik altijd wel willen eten. Deze fruitsoort helpt namelijk om je huid mooi te houden. Mooie doel om in 2015 te bereiken ;)? 
PERZIK: Nou, dit is een beetje moeilijk om uit te leggen en ik weet ook niet zo goed hoe ik dit allemaal ga uitleggen. Oké, oké, het is het verstrekken van kalium en ijzer. 
KIWI'S: Naast dat deze fruitsoort ook als kleine stickertjes voor op je nagels te verkrijgen is, is hij ook super healthy. Het verhoogt jouw bottenmassa!
ANANAS: Een van de bekendste fruitsoorten van Hawaii, de ananas. Deze helpt je tegen artritis. Dit is een ziekte waarbij je gewrichtsontstekingen krijgt. 
KERSEN: Deze leuke fruitsoorten kan je ook zien in het bekende spel Plants&Zombies, maar dit kalmeert ook jouw nerveus systeem. 
BOSBESSEN: Heel erg jummie en ook super goed voor je lichaam. Namelijk dit beschermt je hart. OMG!
BANANEN: Kom maar op met die stomme, suffe en saaie sportdag! Op die dag zal ik pronken, want bananen geven je energie!
DRUIVEN: Deze mooie druifjes ontspannen je bloedvaten. Hmm, lekker ontspannen!

Dit was weer mijn blogpost! Ik hoop dat jullie 'm leuk vonden en tot de volgende keer. 
Kus, Nikita.



You Might Also Like

0 reacties

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow