Leuke, inspiratie tweets!

zondag, augustus 03, 2014


Vandaag wil ik jullie dag opvrolijken met een paar leuke tweets die ik voor jullie heb uitgekozen. Ik hoop dat jullie dit nieuwe artikel leuk vinden en dat jullie het niet erg vinden dat het anders is dan de voorafgaande.


Dit is natuurlijk, kei en kei handig. Je hebt fijn, lekkere lopende schoenen, alleen een probleem. Het is te suf! Fashionista heeft hier iets op bedacht.Ik vond dit best een leuke tweet, niet heel speciaal, maar Macha heeft een nieuwe header! Yay!Hahaha! Ik heb hier nog heel lang om kunnen lachen en aan de andere kant klopt het nog eens. Wij zitten nu in een periode waarbij we liever Instagrammen, Twitteren of Facebooken dan lekker naar buiten te gaan. En ja, ik vind dat echt heel erg jammer.Dit vind ik zo lief! Echt een mooi voorbeeld van een trouwe relatie en jammer dat niet alle jongens zo zijn. Eerlijk is eerlijk, meisjes kunnen hier ook wat van..
Dit is zo mooi en milieuvriendelijk! Ook hier dichtbij, in Nederland.Wat vinden jullie van de tweets?You Might Also Like

0 reacties

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow