Preview Essence Collectie "Hello Autumn"

vrijdag, augustus 01, 2014Essence komt weer met een collectie in ons land, de Hello Autumn collectie. Prachtige bruin en goudtinten kun je hier voornamelijk in terugvinden. Toch benieuwd geworden, kijk snel verder!

Deze oogpotloden hebben de tinten uit de natuur gehaald: een bruine en een groene tint. De zachte, crèmige textuur geeft je echt een langhoudende bruin of groen laagje. Ook kun je het makkelijk uitwerken met het zachte sponskwastje. Verkrijgbaar in 01 Leaves Are The New Beef en 02 Charlie Seen In Green.

De Essence Hello Autumn Eye Pencil kost €1,59.
Werkelijk waar, als er een nieuwe collectie aankomt van welk merk dan ook, kijk ik als eerste naar de oogschaduw pallets die ze hebben. Deze vind ik goed gelukt en erg mooi! Deze prachtige oogschaduwpalettes bevatten elk 6 mooie herfstkleuren. Het liefst zou ik wel de bovenste willen, dat zijn echt de herfstkleuren vind ik zelf. Verkrijgbaar in 01 Walk In The Park en 02 Keep Calm & Go For A Walk.

De Essence Hello Autumn Eyeshadow Pallet kost €3,89. 


De twee sets zijn perfect voor je wenkbrauwen, maar bij niet heel erg van pas. Ik teken nooit bij! Daarom heb ik hier wat minder over te vertellen, maar ik denk wel dat het eerste palletje perfect is voor roodharige mensen. Verkrijgbaar in 01 Leaves Are The New Beef en 02 Walk In The Park.

De Essence Hello Autumn Eyebrow Set kost €2,59. Aan je haar word ook gedacht en wederom met deze schattige elastiekjes in de liefste herfstkleuren. Heel handig voor op reis of gewoon om in je stash te houden. Ook beschadigen ze je haar niet dankzij het zachte materiaal. Verkrijbaar in 01 #Outdoor Yoga.


De Essence Hello Autumn Hair Ties kost €2,99. 

Heel cool vind ik dan wel dit product uit de collectie, de Colour Adapting Powder Blush. Deze poederblush reageert op de pH-waarde van je huid en dat is natuurlijk heel tof! Tijdens het aanbrengen verandert dit product naar een tint die goed matcht met jouw huid. Een hebbedingetje! Verkrijgbaar in 01 Beauti-FALL.


De Essence Colour Hello Autumn Adapting Powder Blush kost €2,59.Deze lip cream's zijn echt werkelijk waar prachtige kleuren en heerlijk om te matchen bij een rustige ooglook. De producten hebben een romige textuur, geven een intense kleur aan je lippen en brengen een semi-matte finish mee. Verkrijgbaar in 01 Beauti-FALL Red en Keep Calm & Go For A Walk.

De Essence Hello Autumn Lip Cream kost €1,99. 


Ook favoriet bij mij zijn wel de nagellakjes met heerlijke herfstkleuren en het lijkt niet heel spannend of cool als je als eerst naar deze nagellakjes kijkt: maar de collectie bemachtigt ook een thermo nagellak! Ik vind het heel tof van Essence, dat ze als een budgetmerk, toch nieuwe creaties bedenken! Het is ook lekker budgetproof, dus reken maar dat er een review aankomt. Verkrijgbaar in Beauti-FALL Red, Meet My Pumpkin, Charlie Seen In Green en Keep Calm & Go For A Walk.


Essence Hello Autumn Nailpolish kost €1,99.Deze poeder bevat mooie, gouden herfstkleuren om je gezicht en hals een mooie en subtiele glans aan te bieden. Het is werkelijk waar een mooi exemplaar om mee thuis te komen. Verkrijgbaar in Autumn & The City.

De Essence Hello Autumn Multi Colour Powder kost €3,39. 


Wat vinden jullie van de budgetproof collectie van Essence? 

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik ben benieuwd naar de blush & poeder! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, die lijken mij echt geweldig! Alleen zou ik ook nog die nagellak heel graag willen testen, voor een budgetmerk is Essence supergoed bezig :) X

      Verwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow