Spam je blog!

woensdag, augustus 13, 2014



Het is tijd voor een nieuwe "Spam je blog"! Eigenlijk is dit mijn eerste keer dat ik zo'n artikel schrijf en ik heb er echt heel veel zin in om nieuwe blogs te ontdekken en te bekijken. Klik verder voor de regels, als je je eigen blog wilt "promoten" of als je gewoon nieuwe blogs wilt ontdekken; het kan allemaal.




Regels:
Er zitten wel een paar regels aan verbonden, zo mag je niet 4 keer of zo je blog spammen. Houd het gewoon netjes bij 1 keer en dan zie je vanzelf wel wie er op jouw link klikt. Schrijf er ook nog een stukje bij over jezelf, dat maakt het wel iets aantrekkelijker om naar te kijken voor de mensen die later op jouw blog willen klikken. En het allerbelangrijkste; houd het vriendelijk en netjes! Het is niet leuk als iemand alleen maar kritiek krijgt en de ander alleen maar complimenten.


Ik ben ontzettend blij om jullie blogs te ontdekken en ik denk mijn volgers ook! Vergeet je ook niet om mijn bloglovin' te volgen? Zo blijf je altijd up-to date van mijn berichten.




Zijn jullie ook benieuwd? 

You Might Also Like

32 reacties

  1. Hi, Tof dat we mogen spammen. Ik ben Monique en 25 jaar oud. Ik blog over beauty fashion travel en lifestyle. Neem eens een kijkje op http://www.salonmoniq.nl en volg me via bloglovin https://www.bloglovin.com/blog/7371707. Heb jou net gevolgd:) leuk
    Altijd leuk nieuwe blogs leren kennen:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooie site! Je blogt elke dag, zie ik. Probeer ik ook, maar toch doe ik het om de dag. X

      Verwijderen
  2. Hey! Dat is leuk. Ik ben Tamara, rechtenstudent. Ik blog over eigenlijk alles wat met nagels te maken heeft. Ik ben druk met het opzetten van een Wordpress server zodat ik mijn blog kan professionaliseren. Neem eens een kijkje op www.nailfinity.com
    Ik ga zeker ook op jouw blog kijken Monique!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk initiatief! Mijn naam is Rosalie en ik blog over mijn passies; gezond eten, sporten en reizen. Mijn blog bestaat nu bijna een jaar (ik doe het naast mijn fulltime baan) en ik hoop er ooit mijn werk van te kunnen maken :).

    Veel van mijn recepten zijn suiker- en glutenvrij. Ik ben op het moment aan het trainen voor de marathon van Rotterdam en zal hier de komende maanden veel over bloggen (tips, progress, gadget reviews etc).

    www.rosalieruardy.nl // www.rosalieruardy.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ahhhhh ik hou van deze artikelen! Leuk en lief dat we mogen spammen. Ik blog op http://www.beautynspice.nl en zoals de naam al zegt schrijf ik over beauty. Ik richt me voornamelijk op looks en reviews en ben op dit moment bezig met een 30 days of makeup challenge! Ik zou het leuk vinden als jij en je lezers komen kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg leuk dat je dit doet, ben gelijk geinspireerd! Ik ben Tess woon in Amsterdam en ik blog op http://www.tessdewolf.com/ voornamelijk over lifestyle en alles wat mij bezig houdt. Ik ben erg geïnteresseerd in ervaringen van anderen en probeer daarom altijd een vorm van interactie te verwerken in mijn blogposts. Na verschillende pogingen bij blogger, wordpress.com en tumblr heb ik onlangs eindelijk mijn eigen site gebouwd op de wordpress server. Ben benieuwd wat jullie er van vinden!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hi! Mijn naam is Susanne. En ik SPAM bij deze graag mee.

    Op mijn Woonblog Stijlvol Styling blog ik over mijn grote passie
    voor wonen & styling! Dagelijks vind je hier nieuwe wooninspiratie voor het inrichten van jouw huis & tuin! Incl. handige tips van mij als interieurontwerpster & styliste.
    Ook inspireer ik je graag met leuke doe-het-zelf & feest(dag) styling ideeën.

    Mijn woonblog - Stijlvol Styling vind je hier: http://www.stijlvolstyling.com/

    Daarnaast heb ik ook een 'mama blog' waar ik alles qua lifestyle op post wat ik leuk vind.
    Mijn mama blog - Stijlvol Mama & Kids vind je hier: http://www.stijlvolmamablog.nl/

    Leuk ik ga de andere blogs hier geplaatst ook gauw ontdekken!
    Gr. Susanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi! Super lief dat we mogen spammen! Mijn blog is http://www.deborahschrijft.nl en daar schrijf ik over beauty, lifestyle en mijn persoonlijke leven. Iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag staan er nieuwe posts online! Zou het super leuk vinden als je een kijkje komt nemen.
    Bij deze volg ik je blog ook op Bloglovin'! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi! Ik ben Valerie en ik blog voornamelijk over Fashion, Beauty, Lifestyle en meer... Neem zeker een kijkje op http://justlikeatruestar.blogspot.com. Hier is ook mijn bloglovin': https://www.bloglovin.com/blog/1016430/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi hoi:) wat een leuke blogs zie ik al staan, ik ga zeker even kijken. Nikita jou volg ik al:)

    Mijn naam is Laura, 23 jaar en heb een blog over wellness: www.wellnewss.nl ik blog over alles wat met wellness te maken heeft, van sauna tot voeding en beweging tot gezichtsverzorging. In het dagelijkse leven ben ik schoonheidsspecialiste in een schoonheidssalon.
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuk! Ik ben fashionista Kim. Ik blog over beauty, lifestyle, fashion, glamour & luxury. Ik heb net mijn design en domeinnaam verandert; come-moda.nl. Laat even weten wat je er van vind. Mijn bloglovin account is bloglovin.com/comemoda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh wat leuk ik doe mee! Ik ben Marlijn, een 21 jarige mode student aan het AMFI. Ik ben nog een nieuwe blogger en blog over fashion, lifestyle, DIY, vintage en beauty. Hier mijn blog: http://atasteofvintage.nl/ en mijn bloglovin http://www.bloglovin.com/en/blog/12562589 ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

    Nikita, ik volg je nu op bloglovin :)

    Liefs, Marlijn

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk dat we onze blogs mogen spammen! Ik ben Femke, 22 jaar en afkomstig uit Riemst. Ik studeer boekhouden aan de PXL en ben trotse eigenares van www.sparklesofmakeup.com
    Hier verschijnt dagelijks een nieuw artikel over beauty, fashion, fotografie of reizen. Je kan me ook volgen op facebook www.facebook.com/sparklesofmakeup en op Bloglovin www.bloglovin.com/blog/10875865 Zo blijf je steeds op de hoogte van mijn nieuwe artikels.
    Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

    Groetjes
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk! Ik ben Lisa en ik ben dertien jaar od. Sinds een paar weken blog ik op mijn site mymessymonday.blogspot.com. Hier verschijnt om de dag een artikel over lifestyle of beauty. Ik kijk met veel plezier op jullie blogs en ik hoop dat jullie met net zoveel plezier op de mijne kijken!

    Groetjes Lisa ��

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heerlijk een Spam Je Blog artikel!
    Ik schrijf nu bijna 2 jaar op mijn blog en het is gewoon een verslaving geworden. Een uit de hand gelopen hobby!

    Mijn blog draait om genieten van het leven. Van fashion tot lifestyle en van reviews over toffe films tot heerlijke gezonde recepten. Je kunt er echt alles vinden. Kom gerust even kijken en het belangrijkste, geniet van het leven! xxx

    Blog: www.whitleyheijmans.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nicee!! Ik blog vooral over mijn aller grootste passie, tekenen! Ik schrijf regelmatig reviews over mijn tekeningen, en deel schetsen met mijn lezers. Ook schrijf ik over beauty, lifestyle, diy's, tips, en nog veel meer!

    Ik heb trouwens ook een spam je blog artikel geschreven dus neem zeker even een kijkje!♥

    http://laxeau.blogspot.nl/

    Mary,

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog gaat over mode, beauty, lifestyle en nog veel meer andere leuke onderwerpen. je kan hem vinden op https://becausewelovefashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk dat we mogen spammen!!! :)

    Ik ben Aniek, ik ben 17 jaar en een levensgenieter. Ik heb deze zomer een bucketlist opgesteld, en die ben ik nu aan het afwerken. Mijn blog gaat over het afwerken van die bucketlist, die vol vreemde en minder vreemde dingen staat. Zo heb ik een paar weken geleden in een springkussen geslapen met wat vrienden, en wil ik binnenkort een keer een Harry Potter-marathon houden.

    http://livingthedreambyaniek.blogspot.com

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hi, ik ben Frederique oftewel de bejaarde helft van Srsck. Met mijn dochter van 13 samen blog ik op www.srsck.com . We schrijven over reizen, boeken, films, kunst, kleding, uitjes en sinds deze week ook zo nu en dan een outfitpost. Grtjs

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Lief dat we mogen spammen! Mijn naam is Marisse en ik ben 23 jaar. Ik blog op http://www.liefsm.nl/ over creatieve inspiratie voor thuis en op pad. Dat houdt in interieur inspiratie, diy's, hotspots, travel en natuurlijk persoonlijke posts. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt.

    Liefs, M

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat heb je een leuke blog!!
    En wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog voor nu is www.soleildansunebouteille.blogspot.com maar ga over een paar dagen naar www.warmerweer.nl en dan krijgt het een heel nieuw tintje, de eerste blog gaat meer over mijzelf terwijl de nieuwe straks meer over positiviteit zal gaan. De laatste post van mijn 'oude' blog verteld erover en je kunt de nieuwe al volgen op Instagram als je op de hoogte wil blijven! Haha wat een verhaal..

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat tof dat we mogen spammen!
    Ik ben melissa 20 jaar en heb een Beaty,Fashion en Lifestyle blog genaamd Beautylisz. Ik probeer iedere dag wat te schrijven en kwa onderwerp te combineren dit lukt mij al aardig! Ook zet ik iedere vrijdag een video online op mijn youtube channel. je kunt mijn blog vinden op www.beautylisz.com

    Liefs,
    Melissa

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi!

    Wat leuk dat we mogen spammen. Ik ben Elise en heb een blog over beauty, fashion, lifestyle en andere dingen die ik graag met jullie wil delen. ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen.
    http://beauty-hush.blogspot.nl/

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hee wat leuk! Ik doe mee. En ik zal me aan de regels houden hoor :) Ik ben Maris, 27 jaar, fulltime moeder van twee kleine meisjes en getrouwd met Rick. Ik blog op www.mcdid.nl persoonlijk. Over mijn leven. Ben creatief en heb vaak een DIY blogje online. Momenteel zijn we bezig met ons huis verkopen en op zoek naar een nieuwe, waar ik ook af en toe over blog. Neem een kijkje zou ik zeggen. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Naiz! bywen.wordpress.com is mijn persoonlijke blog over lifestyle, lekker eten, dromen najagen, sport en gezondheid, slimme DIY-projecten & reizen. Check it out :) Grtz!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hallo iedereen! Mijn naam is Ümmü Gülsüm. Al heel lang wilde ik een blog starten en sinds kort heb ik dit ook gedaan. Wel moet ik zeggen dat ik nog een "amateur" ben op dit gebied en zou het heel leuk vinden om feedback te krijgen van wat ervaren bloggers. Mijn blog heet simplyugulsum. Ik heb niet heel lang over mijn naam hoeven na te denken. "Simply" dat is een woord dat bij mij hoort. Vervolgens heb ik mijn naam erin proberen te verwerken, zo kwam er eigenlijk Simply u gulsum te voorschijn :). Ik schrijf vooral over beauty en fashion. Af en toe vind ik het ook wel leuk om onder "lifestyle" te schrijven. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een kijkje op mijn blog zouden nemen. Laat vooral een reactie achter en vergeet me niet te volgen.

    www.simplyugulsum.blogspot.nl

    Groetjes X

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hee!

    Ik vind het superlief dat ik mag spammen... Dus dan begin ik maar hè!;
    Op mijn blog www.diysforyouandme.weebly.com, plaats ik anoniem berichtjes die vooral te maken hebben met DIY's, inspiratie, dingen die je kan doen, tips, mijn glutenallergie en natuurlijk komt er af en toe een TAG ofzo voorbij. Het doel van mijn blog is dan ook om je bezig te houden, je op ideeën te brengen, waarop je anders misschien nooit kwam. Het is een blog voor iedereen; als je creatief bent, kom je op heel veel nieuwe ideeën, als je niet zo creatief bent, krijg je tóch de wil om alsnog leuke dingen te maken, als je van berichtjes lezen houdt, kan je die opzoeken want er staan genoeg berichtjes op en ga zo maar door!

    Ik zal het heel leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog!

    Liefs ♥

    P.S over anderhalve week komt er een Q&A online, dus vragen insturen kan nog steeds!! Ask me a question! :)

    Als je me zal willen volgen via Bloglovin', zal ik het geweldig vinden! http://www.bloglovin.com/blog/12258899

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Heey,
    Je blog is echt super mooi gemaakt!

    Ik zelf heb een eigen blog, http://rissiespictures.blogspot.nl/ . Het gaat over fotografie. De foto's die ik maak zijn dan bijvoorbeeld van een bos, waar ik die dag naar toe ben geweest.

    Met een vriendin heb ik ook een blog, http://rmpicturesx.blogspot.nl/ . Dat gaat ook over fotografie, maar is toch anders gemaakt. We maken dan bewust de foto's van een thema die we hebben bedacht.

    Ik hoop dat jullie een kijkje nemen!
    x-x-x Marissa

    BeantwoordenVerwijderen
  29. www.hebbers.nl

    Wij zijn opzoek naar bloggers die iets over onze webshop willen schrijven.

    Onze shop www.hebbers.nl kan wel wat extra promotie gebruiken en daarom willen we een aantal bloggers wat laten schrijven. Natuurlijk versturen wij wat producten naar jullie toe. Lijkt jou dit wat? Stuur dan een mailtje naar info@hebbers.nl met informatie over jou, je blog en je bereik & wie weet ontvang jij binnenkort wat leuke producten van ons!

    Oh en volg ons gelijk op Facebook.
    https://www.facebook.com/hebbersshop

    BeantwoordenVerwijderen
  30. ik heb een persoonlijke blog waarop ik make up, outfits, tips, persoonlijke verhalen en nog veel meer deel. IK hoop dat je een kijkje neemt! xx Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: www.mbfl.blogspot.com.
    Posts over lifestyle gaan vaak over mijn hobby's, zoals dansen, zingen en acteren. Ik zing in een band en ik ben met mijn dansteam Nederlands kampioen geworden!
    Ik post verder DIY's, OOTD's, reviews, shoplogs en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video's! Op mijn site heb ik een link staan naar mijn youtube kanaal. (En bloglovin' en Google+ en instagram...)

    Ik schrijf al bijna een jaar, dus er zijn genoeg posts te vinden!

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow