Spam je blog! #Deel 2.

zondag, augustus 24, 2014



Nadat mijn andere "Spam je blog Deel 1" zo goed verliep, hier deel 2. Dit word geen wekelijks dingetje, zeker niet. Gewoon om meer blogs te ontdekken en het voelt toch goed om gratis je blog te promoten? Bij mij in ieder geval wel.



Er zijn natuurlijk ook regels aan verbonden.
1. Houd het op 1 bericht per blog.
2. Schrijf er ook een stukje bij, dit maakt het natuurlijk veel aantrekkelijker voor die ene klik van iemand die je later vaak gaat volgen. Of niet natuurlijk.
3. Houd het vriendelijk en netjes!

Dit waren mijn drie regels en oja, geen webshops allowed om te spammen! Alleen maar blogs. Zin in!
Vergeet je niet mijn Bloglovin' te volgen? Zo blijf je altijd up-to-date.





You Might Also Like

15 reacties

  1. Leuk dat we mogen spammen!
    Mijn blog gaat eigenlijk over alles wat mij bezighoud, ik denk dat iedereen hier wel iets op kan vinden.
    ohsnapitsina.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ben Ida, 32 jaar en mama van Dévi (4). Via Kleine Wondertjes wil ik mama's en vrouwen informeren en inspireren over o.a. moederschap, baby & kind, zwangerschap, (kinder)mode en een gezonde(re) levensstijl. Daarnaast deel ik regelmatig persoonlijke stukjes uit mijn eigen leven als mama --> http://kleinewondertjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jeej, dit is mijn blog:
    www.shoeaholicandmore.com

    kus

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lief dat we mogen spammen! Ik blog op http://www.beautynspice.nl over beauty, momenteel vind je er heel veel looks, een van mijn favoriete dingen om over te bloggen, omdat ik met de 30 days of makeup challenge bezig ben. Zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Op mijn blog vind je de nieuwste trends op Fashion, Beauty & Lifestyle gebied! Dol op shoplogs, nieuws over make-up collecties of budgettips? Dan is mijn blog zeker iets voor jou! Naast Fashion en Beauty schrijf ik ook artikelen over reizen en interieur.

    http://www.fashionmeetsbeauty.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Finally, lekker spammen ;) Dit is mijn blog: http://cookiescoffeecouture.blogspot.nl/. Benieuwd wat je ervan vind!

    xx Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

    Ik ben een 18 jarige fashion&design student en ik blog @ www.saladofvogue.nl, waar je dagelijks alles over mijn kleine fashion wereldje, artikels kan vinden. :)

    liefs. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk! Ik ben Liset en blog op www.beautydagboek.com. Ik schrijf over beauty en fashion en je vind hier reviews over de nieuwste producten, mijn favorieten, (how-to)video's, outfitposts en persoonlijke artikelen. Ik heb toevallig nu ook een winactie lopen waarbij je een Dr. Hauschka Bronzing Powder kunt winnen! Liefs Liset

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh super tof! Here mijn blog: www.liveourtwenties.blogspot.com Ik ben benieuwd wat je er van vind :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi ik ben Hatice (19) en heb een beautyblog waar ik schrijf over beauty, fashion en lifestyle. Ik schrijf reviews en geef eerlijk mijn mening over producten. Daarnaast focus ik het meest ook innerbeauty. Ik schrijf in het engels zodat ook internationale fans kunnen meegenieten met mijn blog xx hatice

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oeh, spamtijd :D ik ben je maar meteen gaan volgen op Bloglovin, dit is de eerste keer dat ik je blog bezoek namelijk.

    Ik houd een persoonlijke blog bij op http://droomroos.wordpress.com/ waar ik het over een boel uiteenlopende dingen heb, maar uiteindelijk blijf ik toch steeds bij mijn 2 grote passies uitkomen: fashion & fotografie. Mijn meest recente artikel is een shoplog van de pas geopende Primark in Enschede!

    xoxo Rosanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk dat we mogen spammen. Op http://benayvaneese.nl schrijf ik vooral over beauty voor de donkere huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jaaaaa spammen, dat vind ik leuk!!

    Ik blog (vandaag precies) een half jaar op www.diysforyouandme.weebly.com. Een blog vol inspiratie, leuke DIY's, updates, TAG's, vandaag een Q&A, mijn favorieten, inspiratie en nog veel meer! Het is de moeite waard om er een kijkje te nemen, net als jouw blog ;)
    Ik zie je graag tegemoet!

    Liefs ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hi! Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog is http://www.deborahschrijft.nl en daar schrijf ik over beauty, lifestyle en mijn persoonlijke leven. Iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag staan er nieuwe posts online!

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow