Essence Rock Out LE Collectie

maandag, september 22, 2014



Essence komt weer met een nieuwe Limited Edition, de Rock Out collectie. Dit komt omdat Essence, net zoals vorig, sponsor van MTV is.




Essence Rock Out Cream Eyeshadow
Prijs: €2,39

Essence komt deze LE Collectie met 3 nieuwe cream eyeshadowkleuren. In stijlvol zilver, hip mint en lichtpaars. Ze bieden een ultrahoge dekking en zijn heel eenvoudig aan te brengen. Verkrijgbaar in 01 best rook, 02 best look en 03 best female.





Essence Rock Out Hair Dye Powder
Prijs: €2,99

De dip-dye is weer helemaal terug en dan in de kleuren roze en paars. Brengt gemakkelijk aan en is gemakkelijk uit te wassen. Handig voor een feestje! Verkrijgbaar in 01 best pop en 02 best female.



                                                  
Essence Rock Out Liquid Eyeliner
Prijs: €2,39

Twee vloeibare eyeliners in paars en sprankelend zilver creëren prachtige accenten op de ogen. Het dunne kwastje garandeert een bijzonder nauwkeurige eyeliner stijl. En ze rocken ook als mascara topper! Verkrijgbaar in 01 best pop en 02 best rock.




Essence Rock Out Nail Polish
Prijs: €1,99

Nagellak, precies zoals we het gewend zijn. Kwalitatief super en heel erg budget. Elke collectie ontbreken ze nooit en zijn er weer nieuwe kleurtjes. Dit keer mierzoete roze, paars, zilver en een iets in de richting van holografie. Allemaal met een shimmer erin. Verkrijgbaar in 01 best rock, 02 best hip-hop, 03 best pop en 04 best female.

Essence Rock Out Glow In The Dark Top Coat
Prijs: €1,99

Nieuw is deze glow in the dark topcoat. Je zult vast denken, deze heeft Essence toch al? Dat klopt, alleen is deze heel anders, zoals je ziet. Er zitten allemaal sterrenfiguurtjes en knipsels in. Breng een laagje over je favoriete nagellak aan en straal als een ster op het podium! Verkrijgbaar in 01 biggest fan.



Essence Rock Out Multicolour Blush
Prijs: €3,39
Deze nieuwe multicolour blush is een combinatievan lichtroze-, hardroze- en paarse poeder. De zijdezachte textuur geeft je wangen een rockende kleur. Verkrijgbaar in 01 global icon.



Essence Rock Out Glow In The Dark Finger & Body Tattoos
Prijs: €1,99

Nieuw zijn ook deze grappige Glow In The Dark Finger & Body Tattoos. De naam zegt het al, plak het op je lichaam en vingers. Van muzieknoten tot de woorden Rock out met uitroeptekens, alles is in het teken van MTV Glasgow. Verkrijgbaar in 01 glow in glasgow.

Essence Rock Out Shoe Accessory
Prijs: €3,39

Trek je dansschoenen maar aan! Deze accessoire in schattig retro cassettebandjesdesign maakt je look helemaal af. Verkrijgbaar in 01 EMAzing performer.


                              
Essence Rock Out Vinyl Shine Lipgloss
Prijs: €1,99

Last but not least, deze nieuwe viny shine lipgloss van Essence. Helemaal met een passende verpakking zijn er een shimmerzilver en een roze. Ik vind deze al heel erg leuk en denk dat ze mijn stash zoeken. :) Verkrijgbaar in 01 best pop en 02 best rock.


Ik vind de collectie leuk, en jullie?



You Might Also Like

1 reacties

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow