Nieuwe Producten Dr. Hauschka '14

zaterdag, oktober 04, 2014


De komende feestdagen bied Dr. Hauschka jou met de speciale cadeauverpakkingen de mogelijkheid om het perfecte cadeau samen te stellen en ieders wens uit te laten komen. Vier mooie producten zijn in een feestelijke, limited edition verpakking met winters design gehuld.





In allebei de verwensets zitten er zes miniaturen van 10 ml en daardoor kun je uitgebreid kennis maken met de producten zonder een full size product aan te schaffen. Ook zijn de geselecteerde producten binnenin verpakt met luxe vloeipapier.


Verwenset Fris En Energie
De zes producten in deze verwenset zijn ideaal voor mensen die elke dag vol nieuwe energie willen beginnen. Dr. Hauschka Citroen Lemongrass Bad, Babyolie Citroen Lemongrass, Bodymilk Citroen Lemongrass, Douchecrème Citroen Lemongrass, Bodymilk Kweepeer en Handcrème verkwikken lichaam en geest en beschermen en hydrateren je huid.

Adviesprijs: € 14,50. 

Verwenset Harmonie
Wie verlangt naar een oase van rust en sereniteit zal weg zijn van de Verwenset Harmonie. Dit pakket bevat Dr. Hauschka Rozen Bad, Bodyolie Rozen, Bodycrème Rozen, Moor Lavendel Bad, Bodycrème Lavendel Sandelhout en Douchecrème Lavendel Sandelhout. De geurencombinatie van de rijke, luxueuze roos met een vleugje van het warme sandelhout en de sprankelende lavendel, maakt deze verwenset bijzonder.

Adviesprijs: €14,50.
        

Ook komt Dr. Hauschka met nieuwe douchecrèmes. Deze zijn heel gaaf, want ze zorgen voor een unieke douchebeleving door de zacht en schuimende sensatie. Ook hebben ze de verrukkelijkste geuren die door Dr. Hauschka parfumeur Jörg Zimmermann zijn gecreëerd en bevatten een beschermend extract van kweepeerzaden in combinatie met een hoge concentratie van hoogwaardige, hydraterende plantaardige oliën. 

Dankzij de sensuele roos is de Douchecrème Rozen vervult met de heerlijkste geurnuances. Deze douchecrème is een feest voor de zintuigen. Het aroma van de Douchecrème Citroen Lemongrass geeft de sensatie van een fris briesje. De geur maakt een gevoel van alertheid, aanwezigheid en concentratie in je wakker.

Adviesprijs Douchecrème Rozen: € 14,50.
Adviesprijs Douchecrème Citroen Lemongrass: € 10,95.


De feestelijke cadeauverpakkingen van Dr. Hauschka zijn vanaf half oktober verkrijgbaar in de winkel en bij Dr. Hauschka Therapeuten. 
Ik ben hier heel benieuwd naar, wat een heerlijke producten!

You Might Also Like

2 reacties

  1. Dr.Hauschka is echt mijn favo merk! ik denk dat ik nu wel geld mag uitgeven xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yeees! Dr hauschka met nieuwe products, ff weer wat kopen denk ik

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow