Amanprana Shangri-La

dinsdag, februari 10, 2015


Van Amanvida mocht ik de Shangri-La van Amanprana uittesten. Zelf had ik nooit van deze serum gehoord, dus ik was ontzettend benieuwd. Het helpt je om een eeuwig jonge huid te hebben en dat klinkt heel goed!Zo ziet het flesje eruit. Het is een fullsize die 50 ml is en ik denk dat je hier wel wat jaren mee kunt doen. De houdbaarheidsdatum is tot 08/2018, je kunt er nog lang mee doen en echt heel fijn dat ze een datum erbij hebben gezet. Ook is het flesje handig om mee te nemen op reis in je handtas, het lekt namelijk niet en heeft een goede lengte daarvoor.

Wat Amanvida over dit product zegt:
∞ Shangri-La is 100% supervoeding voor de huid. 0% chemische toevoegingen.
∞ Shangri-La laat je ogen stralen!
∞ Shangri-La helpt de huid elastisch huiden
∞ Shangri-La is rijk aan antioxidanten
∞ Shangri-La activeert de bloedcirculatie en het lymfesysteem
∞ Shangri-La bevat verschillende soorten vitaminen E en carotenen

Hoe gebruik je Shangri-La? Doe 's ochtends 1 druppel op je vingertop en breng zachtjes aan rond je ogen. 3 tot 6 druppels zijn voldoende voor je hele gezicht, hals en decolleté. 


Met het stangetje knijp je voldoende product uit voor het gezicht. Heel handig dat dit erbij zit, zo knoei je niet of ben ik dan de enigste die altijd knoeit? De geur is kruidig en niet zo heel sterk als het in het potje zit. Als het contact maakt met de huid is de geur wat sterker en ruik je de kruidige geur ook vele malen beter. Alhoewel ik niet van kruidige geuren houd, bevalt deze geur mij wel weer goed.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil* (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil), Olea Europaea Fruit Oil* (Olea Europaea (Olive) Fruit Oil), Elaeis Guineensis Oil* (Elaeis Guineensis (Palm) Oil), Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil* (Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil), Myrtus Communis Leaf Oil* (Myrtus Communis Extract), Salvia Officinalis Oil* (Salvia Officinalis (Sage) Oil), Ocinum Basilicum Oil* (Ocinum Basilicum (Basil) Oil), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil* (Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil), Vanilla Planifolia Fruit Extract*¨, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Corydothymus Capitatus Leaf Oil* (Corydothymus Capitatus (Oregano) Leaf Oil), Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil* (Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Oil), Curcuma Longa Rhizome Extract* (Curcuma Longa (Turmeric) Rhizome Extract), Cinnamomum Cassia Leaf Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Zanthoxylum Alatum Fruit Extract*, Eugenia Caryophyllus Bud Oil* (Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil), Limonene°, Linalool°, Cinnamal°, Citronellol°, Geraniol°, Eugenol°, Citral°, Coumarin°. *= Bio. °= From natural essential oil. ¨= Fairtrade.


Conclusie

Omdat ik het niet zelf kan testen, test mijn moeder het voor mij. Deze alinea is dus ervaring van moeder die ik opschrijf. Wat ik wel zelf heb kunnen testen, is om het te eten. Amanprana vind dat wat je kunt eten, ook goed is voor je huid. Voeding als medicijn dus. Zo nieuwsgierig als ik ben, heb ik een druppel genomen en het proeft gewoon naar water. Alleen de kruidige geur verraad dat het geen water is. Daarna werd het ook een beetje heet, maar dat valt mee.

Het is fijner om het s' nachts te gebruiken, want het is een vettig product en dat is lastig om onder make-up te hebben. Daarnaast is het een sterke geur en zo kun je s' ochtends gewoon een parfum dragen, zonder dat je de kruidige geur ruikt. Het voed de huid en maakt het ook gladder. Heel fijn!

Ken jij Shangri-La al?
De Amanprana Shangri-La is hier verkrijgbaar voor €69,-
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb van een bedrijf. Dit beïnvloed uiteraard mijn mening niet.


You Might Also Like

3 reacties

  1. Hi, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Neem even een kijke bij de post voor de vragen en veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke post! X Minale
    http://minaleme.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow