Motivatie Maandag: Met Bedrijven Samenwerken

maandag, maart 02, 2015Vandaag ga ik in dit artikel je vertellen hoe je het best met een bedrijf kunt samenwerken. Ben je alleen uit op gratis spullen, kijk dan alsjeblieft niet verder.Hoe contacteer je een bedrijf?
Simpel weg door hun e-mailadres te zoeken en dan naar ze te mailen. Let er alsjeblieft op dat het in een nette taal geschreven is, de eerste indruk is heel erg belangrijk!

Je blog is meer waard dan het product dat je opgestuurd krijgt en de verzendkosten samen!
Dit vertelde Anneloes van beautycloud.nl mij, iets wat heel veel bloggers moeten weten. Je blog is een reclameplek op het wereldwijde internet, natuurlijk willen bedrijven dan samenwerken. Reclame maken bij blogs is veel goedkoper dan reclame die je op tv ziet bijvoorbeeld. Als een bedrijf tegen je zegt "Oké, je mag dit product gratis krijgen, maar de verzendkosten moet je wel betalen!", moet je nooit geloven. Please, don't do it.

Laat je niet in de maling nemen.
Zoals de verzendkosten betalen, moet je je niet in de maling nemen. Bedrijven willen minder betalen dan dat het waard is, want dat komt voor hun goedkoper uit. Jonge blogs vinden vaak elk bedrag goed, leuk en super, maar het is vaak lager dan het minimumloon.

Wees eerlijk!
Ook al krijg je het product gratis, wees gewoon eerlijk. Je lezers weten echt wel of je liegt of niet.

Ik hoop dat je hier wat aan gehad hebt! Wat moet het onderwerp van de volgende Motivatie Maandag zijn?You Might Also Like

3 reacties

  1. Leuk om te lezen! Ik werk behoorlijk veel met bedrijven samen en krijg vaak dingen toegestuurd, maar ik selecteer ook. Ik wil alleen producten testen die bij me passen en ik neem niet meer zomaar alles aan. Dat deed ik een paar jaar geleden nog wel.. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig artikel! Toch durf ik niet zomaar een bedrijf te mailen en om samenwerking vragen. Bang dat het overkomt alsof ik mijn blog heel goed vind ofzo. Maar zou het stiekem wel willen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow