RainPharma Review

zaterdag, maart 21, 2015



Van RainPharma heb ik een aantal leuke spullen gekregen, ik stel graag dit fantastische merk aan je voor. Ze maken namelijk kwalitatieve producten en zitten gevestigd in België. Al te veel gezegd?



OVER RAINPHARMA
In 2006 ontstond het plan om eerlijke, no-nonsenseproducten op de markt te brengen voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Onze eisen lagen zo hoog dat het tot 2010 duurde eer de eerste producten van de band rolden. Na state of the art orthomoleculaire voedingssupplementen lanceerden we de Rainshakes, een gamma kwalitatieve eiwitshakes. Een ingenieus huidverzorgingssysteem en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam volgden.

Ik heb vier producten ontvangen namelijk, de Bath Oil, een Shower Gel in de geur Lavender ● Sandalwood ● Grapefruit, een After Oil en Mood. Zo op het eerste gezicht al hele fijne producten! Producten die je van buiten mooi maken, maar ook van binnen. 

Rainpharma is voor mij zeker geen onbekend merk, ik had er al veel goeds over gehoord en ook blogs waren razend over dit merk. 





Rainpharma Bath Oil in A Zest Of Happiness (200 ml): Mandarin Orange ● Lemon

We beginnen met de Bath Oil van Rainpharma. Ik liet mezelf verrassen en keek wat deze bad olie deed. Ik kan al beginnen met de uitstraling, het ziet er super stylish uit. Simpel, maar zeker niet saai. De geur is trouwens echt heerlijk. Zoals de meesten van jullie weten, ben ik gek op de citrus geuren. En deze bad olie is een en al citroen/citrus! De geur is heerlijk fris, lekker voor in alle seizoenen. De bad olie lost op dankzij een emulgator, heel snel op. Het gaf een beetje schuim, maar wel een heerlijk voedend bad. En schuim is niet wat je altijd nodig hebt bij een bad, vind ik. Mijn bad rook de hele tijd naar citroen, hééérlijk!

Wat Rainpharma over dit product zegt:
"Badolie is een olie waaraan een emulgator is toegevoegd. Dankzij deze emulgator lost de olie als een witte melk op in het badwater. Zonder emulgator zou de olie bovenop het water blijven drijven.
Daar zit nu net hét grote verschil met een klassieke badolie en de badolie van RainPharma. Wij gebruiken een plantaardige, huid- en natuurvriendelijke emulgator uit suiker en niet bijvoorbeeld het veelgebruikte PEG (polyethyleenglycol). 
De olie zelf bestaat uit een mix van hoogwaardige plantaardige oliën waaronder amandel- en druivenpitolie. Deze badolie is een weldaad voor je huid en al je zintuigen.
Bath Oil is beschikbaar in 3 natuurlijke geuren, afkomstig van echte bloemen, planten, bomen en kruiden.
  • A Zest Of Happiness: frisse citrusachtige geur met oa. essentiële oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel.
     
  • Calming Botanical Touch: zachte kruidenachtige geur met oa. essentiële oliën van lavendel, pompelmoes en sandelhout.
     
  • Sweet Morning Mint: houtige muntgeur met oa. essentiële oliën van pepermunt, rozemarijn en cederhout.
De geuren kan je ook herkennen aan de verschillende tekeningen die handgeschilderd werden met Chinese inkt."




Rainpharma After Oil A Zest Of Happiness (100 ml): Mandarin ● Orange ● Lemon

Een product die dezelfde heerlijke geur heeft als de voorganger, de After Oil. Ook dit product bevat de frisse tinten van citroen, sinaasappel en mandarijn. De After Oil gebruik je onder de douche en je hoeft alleen nog af te drogen. De geur is gewoon zo lekker, maar dat hoef ik je niet meer te vertellen. Het is een heerlijke olie en deze gebruik ik sinds ik dit product heb gekregen, iedere dag.

Wat Rainpharma over dit product zegt:
"After Oil is de bondgenoot voor een droge huid. Je kan het product lekker warm onder de douche aanbrengen. Je hoeft je nadien gewoon nog af te drogen en klaar. Een bodylotion is niet meer nodig. Je huid voelt aan als satijn en je kan meteen je kledij aantrekken, want de huid voelt niet vet aan.

Waar haalden we de inspiratie voor ons populaire product After Oil?

Het team van RainPharma bestaat uit kleurrijke mensen met roots van over de hele wereld. Zo belandden we in Colombia, in de Caraïbische sprookjesstad Cartagena de Indias.

De meeste mensen in Cartagena hebben een donkere huid. Samen met het tropische klimaat zorgt dat wel eens voor een droge schilferige huid. 

Daarom smeren mamas de kinderen altijd in met olie onder de douche. Het is een gewoonte die het hele leven wordt voortgezet. Een fantastisch ritueel gebruik dat we je niet konden onthouden. Geïnspireerd door de dagelijkse rituelen van deze vrolijke mensen, ontwikkelden we After Oil. Het is geen doucheolie, het is geen bodylotion. Het is iets anders. Iets wat je erg zal appreciëren.
After Oil is beschikbaar in 4 natuurlijke geuren, afkomstig van echte bloemen, planten, bomen en kruiden.
  • A Zest Of Happiness: frisse citrusachtige geur met oa. essentiële oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel.
     
  • Calming Botanical Touch: zachte kruidenachtige geur met oa. essentiële oliën van lavendel, pompelmoes en sandelhout.
     
  • Lemony Vanilla Hugs: zoete geur met oa. essentiële oliën van vanille, citroengras en cipres.
     
  • Sweet Morning Mint: houtige muntgeur met oa. essentiële oliën van pepermunt, rozemarijn en cederhout.
De geuren kan je ook herkennen aan de verschillende tekeningen die handgeschilderd werden met Chinese inkt."





Rainpharma Shower Gel Calming Botanical Touch (400 ml): Lavender ● Sandalwood ● Grapefruit

Als derde, een Shower Gel en deze is uniek. De Shower Gel heeft namelijk een andere geur dan de voorafgaande producten. Het is een kruidige en warme geur. Ik ruik de lavendel als eerst, daarna het sandelhout en als laatst de grapefruit.  Ook de geur spreekt mij erg aan. Het is een shower gel die erg goed schuimt en verder houd het net zoals de meeste douchegels, mijn huid schoon.

Wat Rainpharma over dit product zegt:
De Shower Gel van RainPharma is een aromatherapeutische douchegel zonder chemische schuimmakers en schuimt toch meer dan voldoende. Aangezien je elke dag onder de douche staat, doe je je huid een groot plezier met dit niet agressieve schuim. Ook de natuur is blij, want deze douchegel vormt geen enkel gevaar voor het milieu wanneer het de riool instroomt.
Shower Gel is beschikbaar in 4 natuurlijke geuren, afkomstig van echte bloemen, planten, bomen en kruiden.
  • A Zest Of Happiness: frisse citrusachtige geur met oa. essentiële oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel.
     
  • Calming Botanical Touch: zachte kruidenachtige geur met oa. essentiële oliën van lavendel, pompelmoes en sandelhout.
     
  • Lemony Vanilla Hugs: zoete geur met oa. essentiële oliën van vanille, citroengras en cipres.
     
  • Sweet Morning Mint: houtige muntgeur met oa. essentiële oliën van pepermunt, rozemarijn en cederhout.
De geuren kan je ook herkennen aan de verschillende tekeningen die handgeschilderd werden met Chinese inkt.




Rainpharma Mood Revitalizing Elixir (60 ml)

Last but not least, deze Mood Revitalizing Elixir. Dit is iets wat je drinkt bij het ontbijt. 14 dagen lang moet je een flesje drinken voor een detox. Meer energie en betere concentratie. De smaak is erg zuur, maar ik vind het wel lekker. Je moet er maar van houden, denk ik zo.

Wat Rainpharma over dit product zegt:
Wat zou je er van vinden als we je batterijen konden opladen?
Dan heb je meer energie, voel je je beter, heb je meer uithouding tijdens het sporten, krijgen vetten minder kans en stijgt je concentratievermogen. En dat zie je ook aan de kwaliteit van je huid. Drink gedurende 14 dagen elke ochtend 1 flesje bij het ontbijt en voel de bijzondere kracht van de natuur.
Mood bevat geen suikers, geen vetten, geen kunstmatige zoetstoffen en is glutenvrij. Met een natuurlijk sinaasappelaroma. 
Wat bevat 1 flesje?
  • Carnitine (4500mg) is betrokken bij de omzetting van energie uit vetten en verbetert het uithoudingsvermogen. 
     
  • Ginseng (100mg) en Rhodiola Rosea (100mg) helpen bij stress, vermoeidheid, fysieke en mentale prestaties. Ze ondersteunen de normale bloedcirculatie en bloedsuikerspiegel. Ginseng draagt bij tot het verwerken van melkzuur na het sporten. Deze ingrediënten zijn afkomstig van kleine familiebedrijven die zonder pesticides werken. Onze ginseng wordt pas geoogst na minimum zes jaar. 
  • L-Glutamine (100mg) is betrokken bij de energievoorziening en helpt bij spieropbouw. Het herstelt de zuur-base balans in het lichaam en is een sterke ontgifter.
     
  • Vitamine B1 (4,2mg) draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie. Vitamines B2 (4,8mg), B3 (25mg) en B6 (6mg) helpen daarenboven bij de vermindering van moeheid. Vitamine B2 en B6 spelen een rol bij de instandhouding van normale rode bloedcellen. Vitamine B2 draagt specifiek bij tot een normale huid (samen met vitamine B3), een normaal gezichtsvermogen en helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Vitamine B6 ondersteunt de regulering van de hormonale activiteit en de normale werking van het immuunsysteem.
     
  • Inositol (1000mg) en Choline (1000mg) dragen bij tot een normaal metabolisme van vet en tot de instandhouding van een normale leverfunctie.


Ken jij Rainpharma al?
Je kunt hier de producten kopen
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb van een bedrijf. Dit beïnvloed uiteraard mijn mening niet.

You Might Also Like

4 reacties

  1. De producten klinken wel heel goed! Ik moet zeggen dat ik het elixer dat je in moet nemen alleen niet zo snel zou aanschaffen, maar met name de After Oil lijkt me wel erg fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt goed, wel een erg lange review zeg ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb wel ooit van dit merk gehoord, maar ik heb nog nooit wat geprobeerd, klinkt goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow