Essence Lipstick 17 I Love Cake Pop

zondag, april 26, 2015


O, Essence. mijn geliefde budget make-up merk! Gisteren spotte ik tussen de schappen van Essence dit pareltje en besloot het mee te nemen.Yep, shame on me. Dit is namelijk mijn tweede lipstick van het merk Essence, terwijl het zo goedkoop is! De huls vind ik echt prachtig, lekker chique. Wat vinden jullie ervan?


Zo ziet de lipstick eruit als de huls eraf is. Het is mooie, felle roze kleur. En het logo van Essence niet te vergeten, die er ingegraveerd staat.


Een swatch van de lipstick. Het is, precies zoals ik al verwachtte, een fel kleurtje. Het is roze en daar maak je me altijd eigenlijk wel blij mee, haha. Het is een rijk product met genoeg pigmentatie.Wat een prachtkleur! Het is een lekker fel kleurtje die goed past bij het weer die we krijgen en hebben. Althans, gisteren was het niet zo'n lekker weer. Het voelt prettig op de lippen aan, omdat het een lipglossig-substantie heeft. Ik vind het goed bij mijn huidtype staan en daarnaast heeft het genoeg pigmentatie om mijn donkere lippen te verbergen. Gelukkig, want ik haat het als lipsticks mijn donkere lippen laten zien. Deze lipstick accentueert de velletjes wel een klein beetje, dus zal ik de lippen goed scrubben voor gebruik.

Kende jij de I Love Cake Pop lipstick van Essence al?
De Essence Lipstick 17 I Love Cake Pop is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,39.

You Might Also Like

2 reacties

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow