Lush Bubble Bar The Comforter

woensdag, april 22, 2015


Toen ik in Engeland was, kocht ik voor mezelf (eigenlijk ook voor anderen)een aantal Lush producten waaronder de The Comforter. Ik kan je al vertellen dat ik erg blij ben met deze enorme bubble bar waar je zo'n 10 x mee kunt doen ongeveer.Ik vind het erg leuk dat ze het allemaal in zakjes doen! Is veel beter voor het milieu dan plastic erom heen.


❝ Crumble the bar under the hot running tap, to allow the water to agitate mounds of bubbles for     you with no effort on your part. 

De beschrijving, wel in het Engels maar dat maakt hopelijk niet uit. Ik heb het product op 14 april gekocht.


Ja, dit is echt een flinke stuk! Het is een bubble bar van 200 g, maar dat mag ook wel voor de prijs vind ik. Het is wat zwaar, maar ziet er fantastisch uit.

Wat Lush over dit product zegt:
"Deze bubble bar noemen we The Comforter omdat we echt iets wilden maken dat troost! Daarom zitten er allemaal ingrediënten in die ervoor zorgen dat The Comforter net zo veilig aanvoelt als je oude teddybeer of dat ene dekentje dat je al sinds je kinderjaren mee gaat met elke verhuizing. Soms heb je nu eenmaal een beetje troost en verwennerij nodig!

Op tijden dat het je dus allemaal net een beetje te veel wordt laat je lekker je bad vollopen, verkruimel je een stuk van deze bubble bar onder de lopende kraan en laat je je lekker wegzakken onder een warme deken van zwarte bessenbubbels.

Sluit je ogen en ontspan, het komt allemaal wel goed. 

Omdat het een vast product is hoeven we geen conserveringsmiddelen toe te voegen (beter voor jouw huid en het milieu) en is het onverpakt! Veel badschuim bestaat voor een groot deel uit water en daarom ook uit conserveringsmiddelen. En zit in een plastic fles.  

Doodzonde. Als je eenmaal van een van onze bubble bars hebt genoten grijp je nooit meer naar de fles!"

Lush heeft altijd leuke verhaaltjes over zijn producten!


How pretty!? Ik vind dit echt een mooie bubble bar en de geur is echt overwhelming. Het is een zoete snoepjesgeur. De geur past goed bij de uitstraling en heeft een echte typische Lush-geur.


Ik heb een lifehack! Dat is niet de panty, want dat wisten de meesten al, maar de panty op de douchekop. Dan hoef je niet telkens vast te houden, ideaal.De eerste foto was halverwege en de laatste foto was toen het water gestopt was. Wat een heerlijk schuim! Hier kan ik echt intens van genieten, zo'n mooie schuim. Ja, deze bubble bar is het helemaal waard voor het prijsje die het heeft. Lush flikt het 'm weer, zeg.

Kende jij The Comforter al?
The Comforter is verkrijgbaar bij de winkels van Lush voor €6,92 (200 g)

You Might Also Like

3 reacties

  1. Dit ziet er een erg goed product uit! Leuke review ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat roze schuim vind ik zo leuk eruit zien! Daar zou ik gewoon al meteen vrolijk van worden! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow