Lush Moederdagcollectie 2015

vrijdag, april 03, 2015



Ah, Lush! Mijn favoriete merk komt met een nieuwe collectie. Ik krijg vaak genoeg te horen dat ik echt niet in een land kon leven zonder een Lush winkel. Misschien is dat ook zo, maar zoals ik al aangaf; Lush komt met een nieuwe collectie. Namelijk een collectie om je moeder helemaal in de watten te leggen. Oh ja, fun fact, soms valt Moederdag op mijn verjaardag!




Wat zegt Lush over deze (geweldige) collectie:
"Als je op Moederdag wel eens wat anders wilt geven dan een bosje bloemen of een doosje bonbons, dan vind je bij Lush vast wat je zoekt. Iets origineels dat verzorgt en verwent. Want zeg nou zelf, je kunt je moeder nooit genoeg in de watten leggen, toch?"





NIEUW! Love You Mum zeep

"Zeg het met bloemen. Of met deze elegante bloemenzeep vol mimosa, jasmijn en zwarte bessen. Heerlijk oppeppend en verfrissend. Hier bloei je gegarandeerd van op!
 Vegan € 6,75 /per 100g

Wat een prachtige zeep! Er zitten veel mooie bloemen in verwerkt, die je nu niet ziet, maar vergroot zie je dat wel. Ook zo'n leuke naam!



NIEUW! Rose Bombshell bath bomb 

"Paradijselijke verrassing. Deze mooie bombshell is zacht, romig en zit barstensvol rozenblaadjes. Rozenhout, neroli en Turkse rozenolie maken het bloemencorso compleet. Het badwater? Dat kleurt prachtig roze."
 Vegan € 5,25 /per stuk

Wat een prachtige bath bomb! Ik vind de rozenblaadjes erg toepasselijk, verder is het heel strak wit. Klasse.



NIEUW! Mother Superior bubble bar 

"Hemels badderen. Zoek jij het ultieme cadeau voor iemand die niet vies is van wat rust, reinheid en regelmaat? Mother Superior brengt precies de juiste dosis frissigheid en voorziet je bad van lenteachtige bubbels met kersenbloesem. Verkruimel haar onder de kraan en geniet van al het schuim."
 Vegan € 5,75 /per stuk

Aaah, deze vind ik echt super! Het lijkt een beetje op non, maar dat vind ik echt niet erg. Het ziet er juist super leuk uit!



NIEUW! Bubblegrub bubbleroon

"Nooit genoeg in je badkamer. Na het badderen fladder je weer door het leven, want dit rupsje omarmt je met glitters en romige bubbels. De leukerd zit vol zachte sheaboter, kruidig sandelhout en aardse vetiver olie. Dat wordt cocoonen in je badkamer!"
 Vegetarisch € 4,75 /per stuk

Ook iets verrassends, namelijk deze bubbleroon in rupsvorm. Deze vind ik eigenlijk best wel schattig door die schattige ogen. Dit is toch super leuk om te zien in je stash!?



NIEUW! Ultraviolet bubble bar 

"Paarse wolken. Duik in een paars bad met de geuren van viooltjes, ylang ylang en jasmijn. Ontspan en geef je over aan een heerlijk badmoment."
 Vegan € 6,95 /per stuk

Het wordt een standaard zin, maar ook deze bubble bar vind ik super. De kleuren passen goed bij de naam, haha.




NIEUW! Yummy Mummy showergel 

"Zet ‘m op je wishlist. Pretty in pastels: deze lila showergel met zeewierextract maakt je huid zijdezacht. Voor extra glamour voegden we zilveren glans toe. Perfect in combinatie met Yummy Mummy body conditioner!"
 Vegan € 7,95 / 100g € 15,95 / 250g € 26,95 / 500g

Wat apart, zo'n paarse douchegel! Natuurlijk heb ik wel paarse douchegel's gezien, maar die waren erg transparant-paars.




NIEUW! Yummy Mummy bodyconditioner 

"Voor supermoeders.We vertrouwen op de bekendste moeder van allemaal: Moeder Natuur. Ze brengt ons onder andere vers aardbeiensap met zachte boters voor een verzorgde en perfect geurende huid. En daar we blij mee!"
 Vegan € 31,95 / 250g (one size)

Gaaf dat er een bodyconditioner bij zit! Deze lijkt me ook erg fijn.



Secret Garden bath bomb

"Ontspanning in bloemvorm.Deze bath bomb is indrukwekkender dan je verwacht. Vooral het enorme uithoudingsvermogen (Secret Garden blijft lekker lang doorrollen!) en de prachtige smaragdgroene tint verrassen je. En vergeet de bloemblaadjes niet! Die drijven in het water terwijl je de rozen, zoete wilde sinaasappel en rozehoutolie ruikt."
 Vegan € 4,45 /per stuk

Oeeh, ook deze is onwijs mooi! Leuk die bloemen, typisch lente.

Rose bubble bar 

Gracieuze badbeauty. Mooi van buiten en van binnen. Turkse roos absolue brengt rust en cacaoboter zorgt voor een zachte huid. Misschien wel de meest charmante bubble bar van ‘t moment.
Vegan € 4,75 /per stuk

Deze vind ik al helemaal mooi! Ik houd heel erg van rozen en deze vind ik zo mooi. Ben ik trouwens de enige die vind dat het een beetje op een wolk lijkt?



Love You, Mum - cadeauset

"Van alles wat. Gooi die (tuin)handschoenen maar in de ring – het is tijd om je te laten opfleuren door dit allround verwenpakket. Je huid verzorgen is fantastisch dankzij deze bloemige opfrissers."
Inhoud: Helping Hands handcrème, Love You Mum zeep en Secret Garden bath bomb. € 21,95

Cadeauset's zijn altijd leuk. Om te geven en om te ontvangen. Er zitten super leuke dingen tussen!



Mother’s Day Tin - cadeauset 

"Tuintje in mijn hart. Dol op badderen? Dan is deze berg prachtige bath bombs en bubble bars een goede keus. Ze zijn allemaal even bijzonder. Met welke duik jij als eerste het eh… bad in?"
Inhoud: Ultraviolet bubble bar, Sakura bath bomb, Rose bubble bar, Secret Garden bath bomb en Rose Bombshell bath bomb. € 32,95 

In deze set vind je allemaal badbruisballen. Super leuk!



Mum - cadeauset

"Zoeter dan zoet Is je moeder een zoetekauw? Verwen haar dan met dit pakket vol zoetigheid. Het pakket zelf houden kan ook (we vertellen het niet verder)."
Inhoud: Honey I Washed The Kids zeep, The Comforter bubble bar, Vanilla Deelite bodylotion, Blackberry bath bomb, Yummy Mummy bodyconditioner en Yummy Mummy showergel. € 42,95 

Hier heb je bijna alles in een! Een zeep, bubble bar, bodylotion, bath bomb, body conditioner en een showergel. Hier kun je echt een lange tijd mee vooruit!



Flowers For Mum - cadeauset 

"Beste bosje bloemen Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw en badderen wordt nog leuker met deze speciale geuren voor jou. Een boeket vol luxe badproducten, verpakt in een grote bloemensjaal. Als kersje op de taart kun je het label gebruiken om de tuin te vullen met prachtige bloemen."
Inhoud: Twilight bath bomb, Ceridwen's Cauldron bath melt, Dream Cream bodylotion, Therapy massagebar, Lemony Flutter nagelriemboter , Buffy body scrub, Sultana of Soap, Bubblegrub bubbleroon, It's Raining Men showergel. € 59,95 

En als laatst, deze grote giftset. Ook hier zitten veel producten in o.a nagelriemboter Lemony Flutter en een scrub!

Wat vind jij van deze collectie?
Deze moedervriendelijke limited edition collectie is verkrijgbaar via www.lush.nl en in elke Nederlandse en Vlaamse Lush-winkel vanaf 2 april 2015. (Met uitzondering van Ultraviolet en Bubble Grub, deze worden verkocht vanaf 10 maart 2015).

You Might Also Like

2 reacties

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow