Bath And Body Works & Kringle Candle verkrijgbaar in Nederland

woensdag, mei 13, 2015


Van collectorscompany.nl heb ik drie producten toegestuurd gekregen. Er zitten twee hele mooie merken tussen, dus jullie kijken toch zeker wel mee?
The Collectors Company is een webshop die een groot assortiment aan producten bied. Zo kun je hier Bath And Body Works (!) producten kopen, Disney producten, Kringle Candle producten, films en zo kun je nog heel lang doorgaan! Van hun ontving ik twee producten van Bath And Body Works en een product van Kringle Candle.
Bath And Body Works Lilac Blossom Mini Geurkaars €5,95 

Als eerste een kaars van Bath And Body Works. Dit is in de geur Lilac Blossom. Ik vind het echt een schattige geurkaars. Het potje heeft een toepasselijke, paarse kleur. Dat is ook precies wat ik me voorstel als ik aan lelies denk. Het is een heerlijke geur. De geur is heel bloemig en fris, daarnaast ook wat zoet. Heel lekker.
Bath And Body Works Hand Sanitizer Jungle Grapefruit €2,25

Ik ben groot fan van de hand sanitizers van B&BW, ze reinigen goed en daarnaast laten ze een overheerlijke geur achter op de huid. In het begin trok de geur me niet echt aan, maar na meerdere keren gebruiken, werd ik haast verliefd op deze geur. De geur is heel fruitig en zoet. Ik snap niet waarom ik de geur in het begin lekker vond. Het kan haast niet anders dan dat ook deze hand sanitizer mijn hand goed reinigt.

Kringle Candle Tangerine Kleine Kaars €6,95

Dit is echt mijn geur. Ik ben namelijk fan van de geuren in de categorie "Manderijnen & Citroen" en alles omtrent dat. Deze kaars is ietjes groter dan de kaars van Bath And Body Works, alleen denk je door het flacon dat het heeft, dat het vele malen groter is. Kringle Candle was voor mij een onbekend merk, maar nu ik er kennis mee hebben mogen maken, vind ik het ook een fijn merk. Maar niet zo fijn als Bath And Body Works, dat is een merk wat voor mij op nummer 1 staat.

Heb jij ooit was besteld bij collectorscompany.nl?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb van een bedrijf. Dit beïnvloed uiteraard mijn mening niet.

You Might Also Like

4 reacties

  1. Wat een leuke items! Die laatste kaars lijkt me super. De geur spreekt me enorm aan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe items! De kaarsen lijken mij helemaal top, ze zien er zo leuk uit! Ze passen perfect in een gezellige kamer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke producten! Vooral het merk Bath and Body Works lijkt me zo heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow