Beebee Professional Retractable Brush, Longlasting Eyeliner, Deep Black XXL Mascara, Pretty Pink Lipstick

zaterdag, mei 09, 2015


Van Makeupactie.nl kreeg ik een pakketje met vier producten van Beebee Professional. Ik was erg benieuwd naar de vier producten en testte ze dan ook intensief uit. Vandaag mijn oordeel over de producten.





Bij Make-up Actie kun je door middel van het betalen van de verzendkosten (4,75) kennis maken met de producten van Beebee Professional. Zo maak je kennis met de producten voordat je het in de winkel koopt. Dit zijn producten van goede kwaliteit die je voor weinig krijgt. Daarnaast zijn het fullsize producten en geen samples.
  • ELKE MAAND  EEN GRATIS TOP PRODUCT
  • BETAAL ENKEL DE €4,95 VERZENDKOSTEN
  • GEEN SAMPLES, ALTIJD EEN FULL-SIZE PRODUCT
  • 9 VAN DE 10 VROUWEN RADEN MAKE-UP ACTIE AAN




Beebee Professional Retractable Brush - €19,95

Als eerst een kwast, de Retractable Brush. Wat mij als eerst opviel is dat het in een smal flacon zit. Je haalt de dop eraf, waardoor het metalen gedeelte omhoog gaat. Als je die naar beneden doet, komt een grote brush te voorschijn. Ik vind dat dit systeem heel goed bedacht is. De kwast is ongelofelijk zacht, maar nog steeds stevig. Het pakt genoeg product op. Ik gebruik dit product voor mijn blush. Het brengt de blush er goed aan en laat zich makkelijk mee bewegen. Ik ben fan van deze kwast!

Wat Make-up Actie over dit product zegt:
"De brush t.w.v €19,95 is ideaal voor het aanbrengen en blenden/verdelen van gezichtspoeder. De kwast is super zacht en dankzij het indraaibare formaat handig mee te nemen. De brush is soepel en luchtig en is samengesteld uit synthetische haartjes van zeer goede kwaliteit. Dankzij de "ampulvorm" kan de beebee brush de poeders perfect vasthouden en steeds de juiste dosis poeder afgeven voor een uiterst natuurlijk en transparant make-up resultaat."



Beebee Professional Deep Black XXL Mascara - €17,95

De verpakking van de Beebee Professional Deep Black XXL Mascara lijkt wel alsof het uit een NYC schap gestapt is. Met grote letters staan er dingen op het flacon geschreven. De vormgeving van de letters ziet er mooi uit. Pluspunten voor de uitstraling, dus.

De haren van de mascara zien er vrijwel basic uit. Mooi basic is niet lelijk.



Volume geeft deze mascara inderdaad, maar het deep black-gedeelte? Het had wel iets meer mijn wimpers zwarter mogen maken voor die prijs.

Wat Make-up Actie over de dit product zegt:
"De beebee mascara t.w.v €17,95 heeft oneindig veel haartjes. De pure zwarte formule geeft je wimpers een intens zwarte kleur en extreme lengte. Daarnaast omvat de formule 20x meer collageen, waardoor elke wimper wordt overladen met een extreem volume-effect."




Beebee Professional Longlasting Eyeliner - €13,50

Deze longlasting eyeliner belooft om goed dikke en dunne lijnen te kunnen maken. In dat geval hebben ze de belofte waargemaakt. Wat een handig stiftje! Zulke stiftjes werken beter bij mij dan kwasten, ik kan er gewoon geen goede lijnen mee maken. Het is heel mooi intens zwart en maakt gemakkelijk een lijn.

Wat Make-up Actie over dit product zegt:
"De eyeliner pen van beebee professional t.w.v €13,50 is een absolute musthave voor iedere make-up fan. De eyeliner is waterproof, vlekt niet en blijft tot wel 24 uur zitten. De vloeibare textuur en de soepele stiftpunt zorgt ervoor dat je met precisie een dikke/dunne lijn aan kunt brengen."



Beebee Professional Pretty Pink Lipstick - €12,95

Lipstick die roze is, do I need to say more!? Roze is mijn favoriete kleur en ik was echt blij toen ik zag dat de lipstick roze is. Ook is het een lekker knalkleurtje, geweldig voor in de lente en zomer!

Wat Make-up Actie over dit product zegt:
"De lipstick van beebee professional t.w.v €12,95 geeft een frisse, stralende kleur, hydrateert en voelt door haar voedende bestanddelen zacht en soepel aan."






Wat een geweldige lipstick! Het is een rijk en glanzend product. Daarnaast viel me de geur ook gelijk op: het heeft namelijk een watermeloenengeur! Echt, alleen voor de geur wil ik dit product gebruiken. Dit is een nieuw favoriet.



Ik heb ook twee looks gemaakt waar ik laat zien dat je verschillende kanten kunt met de eyeliner.

Wat vind jij van de vier producten?
De Beebee Professional producten zijn verkrijgbaar bij Makeupactie.nl en beebeecosmetics.com.
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb van een bedrijf. Dit beïnvloed uiteraard mijn mening niet

You Might Also Like

6 reacties

  1. Wat een leuke manier om kennis te maken met dit merk. Die roze lipstick staat je echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beebee kende ik nog niet, leuk om een nieuw merk te ontdekken! De producten zien er trouwens allemaal top uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken het merk niet. Ziet er mooi uit. Succes, greets Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken het merk niet. Ziet er mooi uit. Succes, greets Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  5. waauw, die lipstick! Super mooi zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow