Essence Cinderella Blush 01 So This Is love

zaterdag, mei 16, 2015


Essence heeft een nieuwe collectie uitgebracht. Een collectie waar ik heel erg blij mee was, het is namelijk in teken van Disney. Specifieker gezegd, van Cinderella. Deze collectie heeft heel veel mooie producten, waaronder een blush. Deze ga ik je vandaag laten zien!

Eerst: de vormgeving. Kijk hoe schattig! Ik vind het echt een leuke collectie, maar ik ben stiekem ook fan van Disney. Vooral van Assepoester en Doornroosje. 10 punten voor Essence door deze vormgeving.


En de binnenkant. Ook dit is super schattig vormgegeven! Hier is een van de drie feeën van de tekenfilm getekend. Deze collectie is gewoon te gaaf, ik verwacht nu wel van Essence dat ze meerdere collectie's van prinsessen maken.


De Essence Cinderella Blush heeft een paar lichte shimmers die je alleen in zonlicht ziet. Het is een koraalroze kleur, die passend is voor elk seizoen.


De swatch ziet er al veelbelovend uit! Het is een blush met veel pigmentatie, die je daarnaast rustig kunt opbouwen.


Zo ziet de blush eruit. Je kunt het, zoals ik al zei, rustig opbouwen. Ik vind het een kwalitatief goede blush. En dit voor zo'n klein prijsje! De blush blijft zo'n 2 uur zitten, best prima. Kortom: ik ben blij met deze blush.

De Essence Cinderella Blush 01 So This Is Love is verkrijgbaar bij diverse drogisten voor €3,39.

You Might Also Like

1 reacties

  1. De foto van de close-up van de blush is zo mooi! Ik heb hem ook en ben helemaal blij!

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow