Lush Ocean Salt Face And Body Cleanser

zondag, mei 10, 2015


Naast dat ik een D'Fluff Scheerzeep sample kreeg, kreeg ik ook een Ocean Salt Face And Body Cleanser sample bij Lush. Ik heb nog nooit een scrub gebruikt voor het gezicht, vaak omdat een scrub te hard is voor het huid van je gezicht. Fijn dat Lush dan een face- en bodyscrub heeft.
Zoals ik al zei, ik scrubde mijn gezicht nooit. Ik raak wel een klein beetje in de war, want de Lush-medewerker heeft het als scrub geschreven, maar het is een cleanser. Ach, fouten maken is menselijk.

Wat Lush over de Ocean Salt Face And Body Cleanser zegt:
"Zeewater is prima voor je huid omdat het een hoog mineraalgehalte heeft. Ocean Salt scrub bevat daarom heel veel zeezout. Citroen en limoen verfrissen je huid en avocado- en kokosboter verzachten. Een heerlijk product. Mocht het per ongeluk op je lippen terecht komen, het smaakt niet verkeerd. Gebruik een keer per week, een vettere huid kan het vaker gebruiken. Met draaiende bewegingen zachtjes inmasseren op een vochtige huid, afspoelen met warm (niet te heet!) water. Heb je een vette huid? Gebruik hierna de toner Tea Tree Water."


Het heeft een frisse, citroenachtige-geur. Ik ben zelf enorm fan van citroengeuren, dus deze vind ik geslaagd. Daarnaast heeft het ook iets van een zee als geur. Kortom, lekker!Het is een cleanser die zich fijn uitsmeert en daarnaast ook zacht mijn gezicht scrubt met de scrubdeeltjes erin. Het heeft ook een subtiele geur achtergelaten op de huid, als je de cleanser eraf haalt met een nat washandje. Door de overheerlijke geur is dit helemaal niet erg. Top!

Heb jij ooit al een cleanser van Lush gehad? Zo ja, welke? 
De Lush Ocean Salt Face And Body Cleanser is verkrijgbaar bij Lush winkels en op de website voor €12,95 (120 g)

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik heb nog nooit iets geprobeerd van dit merk, maar het lijken me wel fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze lijkt me fijn! Ben sowieso fan van de cleansers van Lush :D

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow