Lush Sea Vegetable Soap

donderdag, mei 14, 2015


Ik kreeg een stuk zeep als sample toen ik iets kocht bij Lush (lees: mijn broer toen hij de Kalamazoo facewash kocht). Ik was zo benieuwd naar dit zeepje, vooral door haar geur!Ik blijf het maar zeggen, ik vind het zo gaaf dat een product in een zakje is en dat er niet een plastic om zit.

Wat Lush over dit product zegt:
"Sea Vegetable is gemaakt met onder andere zeewier, een van onze favoriete ingrediёnten, en heeft een laagje grof zeezout bovenop, zodat je gelijk even je bloedsomloop kunt stimuleren. Hij ruikt naar limoen, lavendel en zeewier, niet te tuttig, niet te stoer, een heerlijke zeep voor de hele familie, voor alle smaken.

Mineraalrijk zeewier, zeewier absoluut, lavendel en zeezout helpen huidproblemen te verminderen, ze werken verzachtend op een rode en geirriteerde huid. 
De geur doet je denken aan een strandwandeling in de lente, er waait een zacht briesje, het zonnetje schijnt! Alle sombere buien waaien even weg.

Natuurlijk heeft ook Sea Vegetable een palmolievrije zeepbasis, net als al onze andere zepen!"


Bij Lush geven ze echt grote stukken zeep als sample. Ik vind de geur best apart, het is zoet citroenig. Wel erg lekker! Ook heeft het nog iets aparts in de geur zitten en dat is denk ik het zeewier dat er in zit. De kleur die dit zeepje heeft, vind ik erg toepasselijk en leuk. Lekker groen! Ik ben blij dat ik zo'n zeepje in bezit heb.

Ingrediënten:
Propyleen glycol (Propylene Glycol), Water (Aqua), Raapzaadolie en kokosolie (Brassica napus and Cocos nucifera), Zeezout, grof (Coarse Sea Salt), Natriumstearaat (Sodium Stearate), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Natrium Hydroxide (Sodium Hydroxide), Zeewier, Arame (Eisenia arborea), Limoenolie uit Perzië, essentiële (Citrus aurantifolia), Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia)), Zeewier absolue (Fucus vesiculosus), Glycerine (Glycerine), Natrium Chloride (Sodium Chloride), EDTA (EDTA), Tetrasodium Etidronaat (Tetrasodium Etidronate), *Citral (*Citral), *Geraniol (*Geraniol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Parfum, Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 19140 (Colour 19140)

Ken jij dit zeepje al?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Wat een mooi zeepje! De geur lijkt me erg lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij lijkt me lekker ruiken! Zeepjes van Lush zijn altijd zo fijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow