Lush Sweetie Pie Shower Jelly

donderdag, mei 21, 2015


Voor mijn verjaardag kreeg ik een Sweetie Pie shower jelly van Lush. Zo benieuwd als ik was, ik ben nou eenmaal een Lushie, ging ik het snel uittesten. Lees je mee?


De beschrijving klinkt al feestelijk. Kersen en kokos, hmm.

Wat Lush over de Sweetie Pie Shower Jelly zegt:
"Paars met glittertjes, dat is onze Sweetie Pie: een fruitige zwarte bessen Jelly, speciaal gemaakt voor één van onze klanten die graag de geur van een bessenmuffin terug wilde zien in een product. We hebben zwarte bessen en bergamotolie gemengd met een mix van kokos en verzachtende zeewiergel. Daar nog een druppeltje cipresolie om je een beetje helder te houden. Beetje helderheid kan nooit geen kwaad toch? Erg elegant deze dame. Als je van de geur van You Snap the Whip houdt, is dit je Jelly. Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf een klontje tussen je handen tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar! Ook kun je een klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie onder de douche! Zin in nog meer kersen? You Snap The Whip is een fantastische body butter waarmee je een heerlijk zacht velletje krijgt. Dat naar zwarte bessen ruikt!"


Er zitten niet heel veel slechte bestandsdelen in deze shower jelly. Er zitten wel parabenen en SLS in.


Dit product is gemaakt door Nicky en moet ik opmaken voor 20 mei 2016. Lukt me vast wel!


Daarnaast staat er ook nog een gebruiksaanwijzing. Ik gebruik de shower jelly nét anders. Ik knip een stukje shower jelly uit, of ja een aantal, en doe dan een stuk in mijn douchepuf. Dan hou ik het onder de kraan en dan schuimt het genoeg voor mijn lichaam. Daarnaast is dit product lekker voedend voor je haren! Verrassend.


These glitters! Te mooi, gewoon. Het is een mooie, mysterieuze, donkere paarse kleur. Dit wil je toch gewoon in je badkamer hebben staan?


Ik vind het idee dat het in een jelly-vorm is, al fantastisch! Het schuimt erg goed en laat de huid niet uitdrogen. Verder ruikt mijn huid die komende twee uurtjes heerlijk naar zoete bessen. Ik wil zeker de andere shower jellies nog aanschaffen!

Heb jij een shower jelly van Lush?
De Lush Sweetie Pie Shower Jelly is verkrijgbaar bij de winkels van Lush en hier op de website, €5,55 voor 100 g.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Lush is echt een leuk merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit lijkt me zo'n lekker product! Weer een item van Lush die op mijn wishlist gezet kan worden haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow