Films die ik de afgelopen maand heb gezien #1

woensdag, juli 01, 2015Je bent meer een filmpersoon, een seriepersoon of er juíst tussen in. Al ben ik meer dat laatste, de laatste tijd kijk ik meer films. Denk niet aan drieduizend per dag, maar ik begin nog met kijken. Kijk je mee naar mijn lijst?


               

1. Big Hero 6
Big Hero 6 is een Disneyfilm waar ik een aantal keren bij moest huilen. Drie keer zelfs #noshame. Er zitten een aantal hele zielige fragmenten in, maar liever geef ik geen spoilers. Daarvoor is de film veel te leuk!

                                               shanghai noon - Google zoeken

2. Shanghai Noon
Deze film is meer uit de geschiedenis, rond 1900. Een Chinese slaaf (Jackie Chan) van de prinses moet de prinses gaan zoeken. Zij is namelijk ontvoerd naar Amerika. Ik vond dit een grappige film.

                                             

3. Johnny English
Als derde weer een erg grappige film, Johnny English. De hoofdspeler in deze film is  Rowan Atkinson aka Mr. Bean. Hoe kan dit anders geen grappige film zijn?

Heb jij nog grappige film? 

You Might Also Like

3 reacties

 1. Ik heb zelf Shanghai Noon al 2 keer gezien en Johnny English heb ik ook een keer gezien! Big Hero 6 heb ik (nog) niet gezien!
  Als je grappige films wilt zien moet je zeker een keer de films van The Naked Gun kijken met Leslie Nielsen als acteur. Je ligt bij elke minuut wel in een deuk van het lachen, omdat het soms gewoon helemaal nergens op slaat :'D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Johnny English is echt hilarisch! Ik heb afgelopen tijd niet zoveel films bekeken, maar 'What women want' is zeker een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Johnny English is hilarisch haha! Ik heb eergister de nieuwe Minions film gezien, ook erg grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow