The Power of Makeup

maandag, juli 20, 2015


NikkiTutorials is iemand die al vrij bekend is in de beautybranche. Zij kwam met The Power Of Makeup, iets waar ik totaal achtersta! Kijk je mee naar het idee erachter?
Nikkie had namelijk het gevoel dat er op dit moment makeupshaming gedaan wordt. Meiden zouden make-up dragen omdat ze onzeker zijn, ze jongens willen hebben of je zou make-up dragen omdat je niet van jezelf houd. En daarom doe ik hier graag aan mee door een kant van mijn gezicht te make-uppen en een kant niet.

Power of Makeup!

You Might Also Like

5 reacties

 1. Mooi gebaar, maar ik denk dat het wel mee valt met die makeup shaming! Ik denk dat ze eerder doelt op de gemene reacties die mensen online plaatsen bij videos van beautygurus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je zowel met als zonder er mooi uitzien, er zit niet een te groot verschil in :) Ik vind het wel heel tof wat Nikkie heeft ontketent met the power of makeup, hoewel ik zelf niet snel mee zal doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herinner me toen ik een tiener was en graag make-up droeg dat jongens daaruit concludeerden dat ik dat alleen maar deed omdat zij mij leuk zouden vinden. Toen ze me dat zeiden, schrok ik. Ik had daar geen seconde bij stilgestaan en dat was toen ook helemaal mijn bedoeling niet!

  Ik denk dat veel mensen zelf invullen waarom een ander iets doet.
  En ik denk dat veel tienermeiden make-up dragen gewoon omdat ze dat mooi vinden. Al de rest wordt erbij verzonnen door anderen.

  Ik sluit me aan bij Kirsty. Jij bent mooi zowel met als zonder make-up.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je eraan mee doet. Het staat je allebei echt prachtig. Make-up is gewoon super leuk om mee te werken!

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow