Favorieten van Juli

maandag, augustus 10, 2015


Ik blijf het zeggen, maar wat ging juli snel zeg! Veel sneller dan andere maanden. Daarnaast is het ook de maand met de minste favorieten, maar ik wil ze nog steeds wel erg graag aan je laten zien.
We beginnen met de I Love Strawberries & Cream Shower Smoothie. Dit heeft een lichte scrub in de douchegel zitten, wat ik heel fijn vind! En daarnaast is de geur ook gewoon té lekker.
Ghost Shower Jelly van Lush. Deze sample heb ik gekregen van Evelien van ohfashion.nl en ik vind de geur echt fantastisch!


En we zijn weer bij de laatste drie items aangekomen. De Tea Tree Water van Lush is echt hemels en helpt tegen mijn puistjes (uitgebreide review kun je binnenkort verwachten!), I Love Raspberry & Blackberry Body Butter heeft echt geholpen om weer liefde voor body butters te creeeren en de Vichy Idéal Soleil 50 SPF BB Crème is geweldig als je een fake kleurtje wilt hebben.

Wat is jouw favoriete product deze maand?

You Might Also Like

1 reacties

  1. de strawberries en cream douchegel klinkt echt heerlijk :D mijn favoriet van de maand.. hmm, denk het groene klei masker van de Tuinen.

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow