Opgemaakt September + UPDATE

woensdag, september 30, 2015September, de maand dat school en werk weer begint, vakantie eindigt en toetsen weer aan de gang gaan. Serieus, ik had vorige week vijf toetsen en deze week weer een paar. Daarom had ik weinig tijd om bezig te gaan met dingen om op te maken, daarom heb ik nu extra weinig. Aan het einde van dit artikel vind ik je nog een update omtrent deze maandelijkse artikelen.
Met deze producten heb ik een eeuwigheid gedaan, vooral met het laatste. Micellair water gaat normaliter er heel snel doorheen bij mij, maar ik had ook nog andere reinigingsproducten staan die ik wilde uittesten. Ik vond dit echt een erg fijne miccelair water, zeker voor herhaling vatbaar. De haarmasker vond ik na een paar keer gebruiken niet meer heel fijn. Het voedde mijn haar goed, verder niks op aan te merken maar ik heb zacht haar van mezelf als ik anderen moet geloven, maar de geur was gewoon niet mijn ding. Daarnaast was de geur echt super sterk, waardoor ik de hele nacht sliep met een niet hele lekkere geur. Desalniettemin is hij wel geschikt voor mensen die zachter haar willen of hun bos willen temmen.


Lenzenvloeistof, wattenschijfjes en wattenstaafjes zijn allemaal lekker basic. In dat kleine potje zat een The Comforter sample die ik van Robin kreeg, ook een grote Lushie.

Wat heb jij opgemaakt?
UPDATE: Ik wil even zeggen dat ik voorlopig zulke 'opgemaakt' artikelen niet meer wil maken, omdat alles wat er in komt elke maand erin voorkomt. Pas als ik weer een leuke maand heb, maak ik weer een opgemaakt artikel. Kusjes!

You Might Also Like

3 reacties

  1. Zo jammer vind ik dat, dat je dat heerlijk ontspannen gevoel van de vakantie altijd zo snel weer kwijt bent wanneer dat hele circus van school en werk weer begint. Soms komt er dan nogal veel ineens op je af, zoals jij hier ook aangeeft: 5 toetsen in een week is wel wat veel!

    Goed van je dat je besloten hebt om voorlopig geen 'opgemaakt' blogs te maken. Het is tenslotte jouw blog en daar doe je wat je zelf wilt.

    Succes met alle toetsen e.d.!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt afgelopen maand : )

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow