Favorieten van Mei

vrijdag, juni 12, 2015Mei was weer een hectische maand voor mij geweest, ik moest natuurlijk mijn feest en verjaardag organiseren. Daarnaast komt dit artikel 12 dagen later, niet erg toch?
Als eerst de producten voor in de douche. Als eerst de douche foam van Rituals, zo'n ongelofelijk lekkere geur <3. Sweetie Pie is een heerlijke shower jelly die binnenkort uit het assortiment gaat. Avoshower is een shower gel die uit de Lush Kitchen komt, een onderdeel op de site van de Engelse Lush waar ze oude, nieuwe of limited edition producten maken.


Deze combinatie van Andrélon is echt favoriet. Het maakt mijn haren lekker zomers blond en zorgt voor natuurlijke blonde highlights.


Als laatste geuren. Victoria's Secret is een fijn merk die ik ook voor mijn verjaardag kreeg. Jullie kunnen wel zien dat Love Spell mijn favoriet is, hé? ;) Ook deze BBW kaars is geweldig. Heerlijk bloemig!

Heb jij een favoriete douchegel?

You Might Also Like

4 reacties

  1. Leuke favorieten! Ik heb ook een body mist van Victoria's Secret, die ruikt ook heel lekker! Draag die bijna elke dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten heb je! De andrelon zomerblond producten zijn zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke favorieten! Zeker die van Rituals en Lush!

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow