Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (jesuisnikita.blogspot.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Algemeen

Aan de inhoud van jesuisnikita.blogspot.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade die direct of indirect geleden wordt door het gebruik van mijn site.

Reviews 

Op jesuisnikita.blogspot.nl verschijnen regelmatig reviews. Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn en daarom geef ik ook altijd mijn eerlijke mening over de cosmetica waar ik over schrijf. Veel koop ik zelf, maar ik krijg ook producten opgestuurd van merken en webshops. Dat zij dit naar mij opsturen, betekent niet meteen dat ik er een review over schrijf. Wanneer ik besluit een product wel te reviewen, ben ik net zo eerlijk als wanneer ik een product zelf koop. Ik garandeer nooit positieve reviews.

Fotografie en Geschreven Inhoud

Alle inhoud van de site jesuisnikita.blogspot.nl is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt en gephotoshopt. Zo niet dan is dat aangegeven. Niets van deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast en doorgegeven, zonder voorafgaande toestemming van mij. Niet duidelijk? Lees dit.

jesuisnikita.blogspot.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van jesuisnikita.blogspot.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow