H&M Lipset

dinsdag, september 22, 2015


Sleutelhangers met lipproducten eraan, handig voor beautyliefhebbers! Ik ging op onderzoek uit of het handig is en of het van goede kwaliteit is.
Dit setje heb ik van een vriendin gekregen voor mijn verjaardag, al 5 maanden geleden oops. Er zit een lipgloss, lipstick en een andere lipgloss in.We beginnen met een lipgloss. Het heeft een heel handig kwastje, maar het valt mij een beetje tegen dat het transparant is. Ik had het leuker gevonden als het een roze ondertoon had of een roze kleur. Voor de rest moisturized het mijn lippen.
Verder met de volgende lipgloss. Naar deze was ik erg benieuwd, want hij zag er erg spectaculair uit. En? Nee, niet echt. Het geeft niet eens de glitter af die je in de tube kon zien. Jammer.Als laatste, de lipstick van de set. Hij voed heel goed je lippen, voor zoverre een lipstick dit kan, maar die kleur staat mij niet echt. Voor mij een té lichte kleur. Daarnaast accentueert hij mijn velletjes.

De eerste lipglossjes kan ik nog gebruiken om mijn lippen te verzorgen en voeden, maar de laatste zal ik omsmelten en dan mixen met een andere kleur. Jammer, want ik had veel van de set verwacht!

You Might Also Like

4 reacties

 1. Ziet er leuk uit, jammer dat dat kleurtje je niet staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er grappig uit, maar niet echt iets wat je dagelijks zou gebruiken denk ik.
  Ik ben stiekem wel benieuwd wat je gaat doen met die lipstick (omsmelten?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ga het boven het vuur houden, dan met een andere kleur mengen en dan in een klein tubetje doen. :)

   Verwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow