Essence Nail Polish

vrijdag, oktober 02, 2015


Vroeger was ik groot nagellakliefhebber, elke week stroop ik op jacht om een leuk nagellakje in de schappen van Kruidvat te vinden. Regelmatig was een bezoek bij de salebakken van de drogist niet onnoodzakelijk en daar vond ik de helft van mijn nagellakstash die ik nu heb. Een paar weken geleden probeerde ik het weer en tot mijn verbazing -vaak zijn er hele lelijke kleuren- nam ik twee kleurtjes mee voor 1 euro 50!Voor het gele lak heb ik 50 cent neergelegd en voor het paars, galaxy-achtige lak 1 euro. Lekker goedkoop, daar houden we van!


Essence I ♥ Trends 02 Sun is Smiling - The Pastels

Toen ik deze lak kocht, was ik er me niet van bewust dat het mat was. Ach ja, lekker onbewust shoppen zullen we maar zeggen. Met gele lakken heb ik een niet erg rooskleurige geschiedenis gehad, vaak kreeg ik na afloop gele nagels. Niet erg leuk. Deze liet tot verbazing geen gele vlekken of gele nagels achter en het kleurtje is ook erg leuk om te zien. Maar of het nu ideaal voor in de winter is? Dacht het niet.


Essence iArriba 04 la vida loca - Spicy Metallic

De tweede lak uit deze review is la vida loca. Deze kleur is dan wel wat meer geschikt voor in de winter! Voor elk seizoen zelfs. Ik vind het effect met de glitters erg leuk!
De Essence Essence I ♥ Trends 02 Sun is Smiling en Essence iArriba 04 la vida loca zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

You Might Also Like

5 reacties

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow