Sans-Online.nl Kleding

dinsdag, juli 29, 2014


Een aantal weken geleden, een week of 2 weken geleden, had ik met Sans-Online een samenwerking gemaakt. Daarbij mocht ik voor €35-, bij de webshop shoppen. Heel gaaf natuurlijk! En daarvoor heb ik een mooie jumpsuit uit de categorie jumpsuits en uit kleding-online nog een shirtje. Vandaag laat ik ze aan jullie zien.
Mijn blik viel gelijk in de webshop op dit shirt en wel terecht. Hij is heel mooi, vind ik zelf. Ook voor de prijs vind ik het heel fijn; maar €14,95. Het ligt eraan hoeveel je er voor over hebt, maar voor deze prijs heb ik het zelf echt over. Een tip voor als je deze shirt wilt dragen is dat je er een witte bh/hemd onder draagt. Op de bovenstaande foto's doe ik dat ook.

Het kant en het blauw matcht ontzettend goed samen. Wat een fijne combinatie! Zelf vind ik het echt heel mooi. Een klein nadeel aan dit shirt is dat je goed moet strijken. Het kreukelt namelijk best snel. Al maakt dat minpunt niet dat het shirt zelf niet geweldig is. Het is namelijk een geweldig shirt, ik ben er helemaal verliefd op!


Koop het shirt hier als je deze ook net zoals ik ook heel erg leuk vond. ♥ Het tweede dat ik koos bij de webshop, is deze leuke jumpsuit. Het is meer een playsuit, want playsuit's zijn jumpsuit's die zijn afgesneden. Het idee went meer bij een jumpsuit, daarom blijf ik hem jumpsuit noemen en geen playsuit.

Zo leuk en anders, vind ik het gat in het midden. Zo bijzonder! Dat maakt de jumpsuit/playsuit helemaal af en vind ik zelf er goed bij passen. Het geeft je ook een goede vorm, doordat er een "geheime" riem inzit. Vaak zie ik deze jumpsuits ook op weheartit.nl en ook dan word ik er helemaal verliefd op. Maar dit is wel mooier dan die foto's op weheartit.nl, dit is anders, leuk en uniek.

De jumpsuit kost €16,95 en wel duurder dan het eerste shirtje hierboven, maar dan heb je ook wel wat. Het is een kledingstuk, die je niet met andere dingen hoeft te matchen. Je ziet er al gewoon goed uit, alleen al met deze jumpsuit aan. En dan heb ik het ook over dat je er geen bling-bling sieraden er bij hoeft te dragen. Hoe vinden jullie de print eigenlijk? Ik vind hem zo geweldig mooi. Het is een soft bloemetjesprint, heel erg schattig dus!


Koop de jumpsuit hier als je deze ook net zoals ik ook heel erg leuk vond. ♥ 

Gaan jullie ook iets kopen op Sans-Online?

You Might Also Like

4 reacties

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow