Opgemaakt Februari

dinsdag, maart 03, 2015


De maand Februari duurt wat korter dan de gemiddelde maand, dus daarom heb ik ook minder dingen opgemaakt. Nog steeds wil ik je ze graag laten zien, want er zitten een aantal hele fijne tussen.Balea Seidenglanz Shampoo: Dit product heb ik echt in Juli gekocht of zo en nu pas opgemaakt. Ik doe gewoon echt ontzettend lang met een shampoo. Het geurtje was erg prettig.

OGX Renewing Argan Oil Of Morocco Conditioner: Een hele fijne conditioner, dit heb ik opgestuurd gekregen van de webshop allesvoorjeuiterlijk.nl. Het is een travelsize en ruikt echt goddelijk.


 iWear Lenzenvloeistof: Ik draag lenzen en natuurlijk hoort daar ook lenzenvloeistof bij. Vrij logisch.

Disney Parfum: Wat ben ik toch blij dat dit op is! Begrijp me niet verkeerd, I love perfume, maar dit parfumetje heb ik toch al wel 6 jaar. Tijd om nieuwe parfums aan te schaffen.


Kruidvat Lenzenvloeistof: Ik ben niet de enige die lenzen gebruikt, daarom is dit product ook opgegaan. Dit is trouwens een lenzenvloeistof die ik samen met iemand heb gedaan, dus ik denk wel dat deze ook bij mijn lijst hoort.

Pure Elements Anti Age Dagcreme: Dit heb ik opgestuurd gekregen, maar heeft mijn moeder gebruikt. Ze vind het erg fijn in gebruik.

TBS Glazed Apple Mini: I love deze geur! Het ruikt precies naar heerlijke en zoete appels. Hopelijk komt het in de volgende kerstcollectie.

Lush Twilight Showergel: Deze heb ik gekregen van Evelien van ohfashion.nl. Het is een hele fijne showergel, die ook nog eens naar lavendel ruikt. Gotta love Lush.

Wat zijn jouw opgemaakte producten deze maand?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik ben zo benieuwd naar het geurtje! Ik hou van Disney.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi! Leuk om te lezen! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, misschien vind je het leuk om mee te doen? Liefs Nienke

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow