Ikbensieraden.nl

maandag, december 22, 2014


Sieraden, ze maken vrijwel elke look af. Heb je een saaie look? Combineer het met een leuke statement ketting en je krijgt een leuke en trendy look. Van www.ikbensieraden.nl kreeg ik 3 leuke sieraden toegestuurd. Benieuwd wat ik ervan vind?






Nagelring kun je hier kopen en kost €6,59

Als eerst deze leuke ring; dit is een nagelring. Zoals je al aan de naam kunt zien, heb je bij de ring ook nog een nepnagel. Een leuk effect vind ik zelf en ik was hier al lang naar op zoek.

Bij mijn wijsvinger, middelvinger, ringvinger en mijn pink kan ik hem niet dragen, maar bij mijn duim kan dit wel. Ik heb namelijk dunne vingers van mezelf, maar stiekem vind ik dit helemaal niet erg. Ik houd van ringen om mijn duimen!

De ring zelf is vrij licht. Met de ring om mijn duim kon ik ook een artikel typen, dus dat is erg positief. Het voelt daarnaast ook niet goedkoop aan en is een mooie statement.



De Vintage Punk Armband kun je hier kopen en kost €6,59

Ik zocht altijd nog een trendy en handige armband; tot ik deze opgestuurd kreeg. De armband vind ik erg leuk staan en omdat ik een koele huidtoon heb, koos ik voor zilver. Goud staat me vaak ook, maar zilver geeft me net meer een touchup. Als jullie snappen wat ik bedoel.

Dit is een armband met allemaal piramides of in ieder geval driehoeken; ik vond ze erg veel lijken op piramidevormpjes. Deze armband is precies mijn maat en dat is echt een wonder, want ik heb ook dunne polsen. Ook is de armband rekbaar, dus het is vrijwel voor elke pols.





De Kruis Oorbellen kun je hier kopen en kost €4,45

Daarna deze pretty oorbellen; ik zocht al hééél (met lekker veel aanhalingstekens) lang kruis oorbellen. Ik zag ze namelijk op weheartit.com en toen was ik eigenlijk al verliefd. Ik was toen ook erg blij met deze oorbellen, want ik zag ze vaak op zulke dure site's waar ze al snel €10,- konden kosten. Ze zitten lekker vast in mijn oren en knellen niet. Wel moet je er mee op passen dat het van nepmateriaal is, dus als je er niet tegen kunt zal ik je aanraden om een gouden of zilveren oorbel uit de shop te kopen of natuurlijk de nagelring of de armband.



Wat vind jij het leukste van de drie? De armband, de oorbellen of ben je verliefd op de nagelring?
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb van een bedrijf. Dit beïnvloed uiteraard mijn mening niet. 

You Might Also Like

4 reacties

  1. Erg leuk! Die nagel ring vind ik erg origineel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, hele leuke sieraden! X Minale
    http://minaleme.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Beauty's,
    De kruis oorbellen zijn op de voorrand weer. het kost allen €4,45.
    klik hier: http://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/gold-plated-oorbellen-kopen/kruis-oorbellen

    Vivienne

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow