Another Blogging Tag

dinsdag, augustus 11, 2015


♥ | via Tumblr

Wij, bloggers, hebben ook een tag voor onze blog namelijk de Another Blogging tag! Hierin vertel ik waarom ik bijvoorbeeld op een blog blijf hangen of wat ik aan mijn blog wil veranderen. Kijk je mee?


Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?
Mijn layout. Het liefst waar mijn naam staat en dan de achtergrond wit maken, maar het lukt me niet. Any tips? Verder misschien de berichten, meer berichten en dan zo dat mijn lezers meer informatie krijgen.

Doe je alles voor je blog alleen?
Ja, ik heb niet echt een blog samen met iemand of dat iemand een gastartikel schrijft. Al zou ik wel iemand willen die een gastartikel schrijft, op een vaste dag. Daar zoek ik nu ook naar, dus ik hoop dat het lukt!

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?
Een 7, omdat ik het helemaal alleen in elkaar heb gezet. Maar het liefst maak ik mijn blog elke dag nog mooier, dus met elke keer een mooiere toevoeging erbij.

                Tumblr

Verdien je geld met bloggen?
Nee, maar ik vind geld verdienen met bloggen op dit moment niet zo belangrijk. Ik blog voor mijn plezier, niet voor het geld.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?
Nou, ik zou het niet zo goed weten. Bloggen is gewoon een hobby en bij een hobby vind je alles leuk, anders was je niet begonnen met een hobby.

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?
Als er interessante artikelen in staan en het een mooi en verzorgde layout heeft. Ik klik snel weg als het vol met typefouten staat, dat is voor mij echt een no-go.

                         red vintage lace dress | via Tumblr

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?
Wel door YouTube, bijvoorbeeld Veerle. Maar ik kende Veerle al sinds mijn 1e of 2de, maar door YouTube kwamen we meer in contact.

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?
Persoonlijk bloggen is echt bijzonder, je schrijft over dingen die je leuk vindt en niet omdat anderen dat vinden. Je blog is dan ook echt jouw kindje.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?
Ja, ik hoop het wel en ik hoop veel mooier. Wanneer ik wil stoppen? Hmm, wanneer het echt tijd is, maar voorlopig geniet ik nog van het bloggen.

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?
Moeilijke vraag, maar nee. Ik heb er tijd in gestoken en heb er ook emotionele momenten mee beleeft. Geld bestaat dan gewoon niet. Het is net zoals je je kind gaat verkopen voor 50.000 euro, dat doe je ook niet.

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?
Een camera, een iPhone, een computer, een laptop en een tablet. Heel veel dus!

                               Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden & neem hem gerust over!


You Might Also Like

2 reacties

  1. Zeker tof om te lezen. Ik vind het altijd interessant om te horen hoe anderen denken over bloggen en wat ze graag zien op een blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt een leuke tag!
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow