Opgemaakt Juni

zaterdag, juli 11, 2015


Naar mijn idee gaat het veel beter met producten opmaken, dat kun je ook echt merken in de afgelopen maanden. Zo heb ik mijn nagellakstash doorgezocht en keek ik weer tussen mijn sample's van Lush.
                                                                          Lifestyle

In de categorie Lifestyle heb ik twee lenzenvloeistofflesjes opgemaakt, speciale pads voor puistjes en een waxmelt. De pads vond ik niet erg speciaal, hielpen niet erg veel. Lenzenvloeistof heb ik gewoon nodig. De Waxzaken Christmas Splendor is van afgelopen kerst en heeft een hele warme geur. Lekker!


                                                                       Nagellak

Afgelopen maand vond ik dat het weer tijd was om mijn nagellakstash door te struimen. Ik gebruik namelijk niet heel erg vaak (paar keer per maand) nagellak momenteel. Vroeger was ik echt een nagellakfan en deed ik elke dag een nieuw kleurtje op, wat echt heel slecht is. Er verdwijnen een Top Coat en een Base Coat. Daarnaast ook een mooie roze kleur en een glitterkleur perfect voor Kerst. Nu ik erover na denk, dat roze zou wel mooi zijn met die glitters. Ik geef toe: misschien ben ik nog een beetje een nagellakfan!


                                                                     Make-up

Het komt niet vaak voor dat ik make-up opmaak. In tegendeel, ik maak vaker iets voor in bad op. Dit keer heb ik gelijk, niet één, maar twee make-up producten! Mijn o-zo geliefde bronzer van Essence is op en dat vind ik erg jammer, dus tijd voor een nieuwe! Deze concealer had ik al een klein jaartje *shame on me* en was uitgedroogd. Deze vond ik niet erg fijn al komt dat door het feit dat het iets te donker voor mij is.                                                                      Lush sample's 

Lush, een merk dat echt ver boven alle merken uitsteekt bij mij. Ken je Lush nog niet? Dit merk is natuurlijk en is het er niet mee eens dat er dierproeven zijn. Dit alles maakt dat de producten duurder zijn, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik had met mezelf afgesproken dat ik per 3 sample's nieuwe producten mocht krijgen. Zo ruimde ik op mijn stash op. Dit heb ik ook gedaan, dus binnenkort heb ik weer twee nieuwe producten!

Was juli voor jou een goede opruimmaand? 

You Might Also Like

2 reacties

  1. Vroeger was ik ook zo dol op nagellak, nu al een stuk minder. Vooral wegens gebrek aan tijd! Leuke spullen heb je opgemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow