Tien dingen waar ik blij van word

woensdag, juli 22, 2015

Untitled                       

Omdat ik veertien ben, heb ik "Veertien dingen waar ik blij van word". Ik ben, vergeleken met vorig jaar, veel blijer met kleine en andere dingetjes. Ik realiseer me elke dag weer dat tijd kostbaar is en alle kleine dingetjes meer betekenen dan de grotere dingen. Het mag toch blijer in de wereld?

                   Sorriso de vida

1. Echt elke dag ben ik zo blij met jullie, mijn lezers! Ik lees alle comments met plezier en vind ze erg leuk. Dankjewel voor het volgen van mijn blog.

2. Daarnaast word ik ook blij van mijn blog en het bloggen. Om eerlijk te zijn ben ik ook wel trots op mijn blog en wat ik ermee bereikt heb.

3. Het klinkt raar of stom, maar school. Goed, dan ben ik ook wel een leergierig persoon, maar school is zo belangrijk voor je!


4. Mijn lieve kitten Timaschko! Terwijl ik dit typ, duwt hij met zijn kopje tegen mijn mond aan om hem vervolgens een kusje te geven. Wat een lieverd <3.

5. Al weken zit ik me erover te fantaseren, vakantie. Het liefst wil ik nu al vertrekken, maar ik moet nog een aantal weekjes wachten.

6. Dat zingen nog bij een grote rol speelt. Elke dag zing ik wel een paar liedjes, zelfs op de momenten dat ik dit niet wil haha.

7. Naast zingen, creatief bezig zijn ook een grote rol speelt.

8. Én acteren ;-).

                  

9. Ik word ook blij van tijd met familie en vrienden door te brengen. Tuurlijk vind ik op mijn eentje een middag zitten ook leuk, maar sociaal zijn is ook geweldig.

10. Zulke foto's zoals de bovenstaande. Ze zijn mooi helder en erg chique. Ik streef er echt naar om zulke foto's te maken. Wat misschien niet lukt, maar ik houd hoop haha.


Ps. 11 dingen die je in de zomervakantie kunt doen en Meet: Timaschko!

You Might Also Like

6 reacties

 1. Leuk artikel! Wat een lieve kitten! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, ik word heel blij van dit artikeltje!
  De foto's vind ik heel mooi, maar die van Timaschko vind ik de mooiste. (En dat zeg ik niet om te slijmen, maar dat meen ik echt.)
  Zingen vind ik ook heel leuk (al kan ik het alleen doen wanneer er niemand in de buurt is want ik zing vreselijk vals) en dat je school heel leuk vind, daar mag je jezelf ongelooflijk gelukkig om prijzen. Je moet er immers 5 dagen per week naartoe en ik ken mensen genoeg die daar een grote hekel aan hebben.
  Én... Ik denk dat je dan ook op een hele goeie school zit. Want het ligt natuurlijk ook aan de school zelf of ze het een beetje leuk weten te maken.
  Hele leuke post is dit, Nikita!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een artikel om blij van te worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je zo creatief bent en van zingen houd! Ah wachten op vakantie is altijd lastig haha heel veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow