HAVVN Hand Cream & Eye Serum

woensdag, april 15, 2015


Van Larenzo.nl mocht ik kennis maken met, voor mij een onbekend merk, HAVVN. Dit is een 100% natuurlijk merk en natuurlijke merken zijn nou net wat fijner voor je huid. Daarom kon ik niet wachten om met deze producten aan de slag te gaan.Havvn Hand Cream - €29,95 - 50 ml

Als eerst een handcrème. In deze flacon zit 50 ml en dat is nog aardig wat. Het is een frisse komkommergeur, passend bij de zomer. Eerst kon ik de geur niet echt waarderen en plaatsen, maar nu vind ik het een heerlijke geur! De substantie is perfect, niet te dik maar zeker ook niet te dun. Wat ik ook opmerkelijk vind, is dat het snel intrekt. Plus het is geen vettig product! Snappen jullie al dat ik razend ben?

Wat Larenzo over dit product zegt:
"De biologische huidverzorgingsproducten van HAVVN bestaan uit 100% natuurlijke bestanddelen die in harmonie werken met de leeftijd van je natuurlijke huid. De HAVVN huidverzorgingsproducten zorgen uiterlijk voor een stralende huid en werken innerlijk aan je natuurlijke gezondheid. Onze huidverzorgingsproducten bevatten geen aardolieproducten, minerale oliën, siliconen, parabenen, ropyleen clycol, thanolamines, sodium laureth sulphaten of synthetische kleurstoffen. De huidverzorgingsproducten van HAVVN zijn daarnaast niet getest op dieren en bevatten geen schadelijke stoffen.en hebben de volgende werking:
- Krachtige anti-rimpel werking
- Gaat huidveroudering tegen
- Voorkomt een gevoelige en droge huid
- Stimuleert en hydrateert de huid
- Bevordert de stevigheid en de veerkracht van de huid
- Bevordert de natuurlijke huidspanning
- Geeft optimale voeding aan de huid
- Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
- Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf

HAVVN handcrème
Deze biologische handcrème hydrateert, beschermt en voedt je handen. De HAVVN handcrème is een zeer zachte en verzorgende crème en bevat een lichte natuurlijke citrusgeur."Hand Eye Serum - €32,00 - 30 ml 

Een oogserum, zeker niet te vergeten! Dit is een kruidige geur, maar daar merk je niks van als je het aanbrengt. Met het pompje breng je de juiste hoeveelheid aan, net zoals de handcrème doet. Het is een gelig substantie en smeert fijn uit. Wat een heerlijk product om de vroege ochtend mee te beginnen!

Wat Larenzo over dit product zegt:
"- Krachtige anti-rimpel werking
- Gaat huidveroudering tegen
- Voorkomt een gevoelige en droge huid
- Stimuleert en hydrateert de huid
- Bevordert de stevigheid en de veerkracht van de huid
- Bevordert de natuurlijke huidspanning
- Geeft optimale voeding aan de huid
- Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
- Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf

HAVVN oogcrème
Deze biologische oogcrème is een licht, hydraterend serum met een snel absorptie effect. De HAVVN oogcrème voorziet rijkelijk in de noodzakelijke vochtbalans gedurende de dag en nacht en bevat zeewier dat rijk is aan aminozuren, eiwitten en vitamines die de huidcellen positief beïnvloeden. Dit resulteert in een natuurlijk evenwicht van de elastische huid waardoor rimpels zichtbaar zullen verminderen. Deze biologische oogcrème is de ideale basis voor de HAVVN dagcrème maar kan bij een extreem vette huid ook als op zichzelf staande dagcrème gebruikt worden. Om een sterke anti-verouderings behandeling van de huid te bevorden, raden we ja aan om de HAVVN oogcrème te gebruiken in combinatie met de HAVVN activerende crème."

Ken jij de heerlijke producten van HAVVN al?
De HAVVN producten zijn o.a hier verkrijgbaar.
Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb van een bedrijf. Dit beïnvloed uiteraard mijn mening niet.

You Might Also Like

0 reacties

Hartelijk dank voor je reactie! :)
Ik zal zeker een kijkje nemen op jouw blog.

Popular Posts

Like us on Facebook

Blogging isn't about publishing as much as you can. It's about publishing as smart as you can.
- Jon Morrow